Suzanne is opgegroeid in Rijnsburg, vlakbij Leiden. Vanaf haar negentiende woont ze in Leiden waar ze commerciële economie heeft gestudeerd. Ze heeft bijna vijf jaar in Nieuw-Zeeland gewoond vanwege de liefde. Nu woont ze met haar man en twee zoontjes in Noordwijk. Na haar avontuur in Nieuw-Zeeland was het voor Suzanne een vereiste om wederom dichtbij de kust te gaan wonen.

Voordat Suzanne bij Viisi aanklopte, was ze hypotheekadviseur bij de Rabobank. Ze heeft daar een traineeship gevolgd en is aansluitend als hypotheekadviseur aan de slag gegaan. Daarvoor werkte ze in Nieuw-Zeeland voor een overheidsinstantie en met haar afdeling moest ze ervoor zorgen dat bedrijven zich hielden aan de reglementen omtrent het uitstoten van CO2.

Een oud collega van Suzanne heeft eerder bij Viisi gesolliciteerd en besloot toen toch een andere kant op te gaan. Toch was zij zo enthousiast, dat zij Suzanne erover vertelde. Suzanne ging toen ook maar eens rondkijken en was ook gelijk geïnteresseerd in Viisi. Ze wilde in een wat minder groot en log bedrijf aan de slag en vond eigenlijk het deel acceptatie binnen hypotheekadvies het meest interessant. Daarom is zij bij Viisi nu hypotheekacceptant geworden.

Suzanne is sportief. Ze loopt zo’n twee keer per hard bij een vereniging. Ze loopt vooral hard in de duinen. Daarnaast gaat ze graag met haar gezin naar het strand en houdt ze heel erg van reizen. Zo heeft ze alle eilandjes rondom Nieuw-Zeeland bezocht, heeft ze vrijwilligerswerk gedaan in Zuid-Afrika en is ze met haar huwelijksreis de wereld rond gegaan!

Suzannes rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Suzannes rollen:

  • Contactpersoon geldverstrekkers
  • Inwerkcoach Smooth Operations
  • Mortgage Specialist
  • Round Table Ambassador
  • Viisi Townhall

Bekijk alle rollen

Suzanne Heukels - Viisi Hypotheken

Suzanne Heukels

E-mail: suzanne.heukels@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Suzanne