Hypotheekadvies Utrecht Leidsche Rijn

Zojuist geopend: onze locatie Utrecht Leidsche Rijn

Maak nu een belafspraak

Afgesloten hypotheken 6.184 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,8 gemiddelde klantwaardering
€ 2,0 miljard aan hypotheken gefinancierd

Wat zeggen klanten over Viisi?

Nienke Siemonsma Nienke Siemonsma in de afgelopen week

Onze adviseur (JS) bij Viisi is al jaren meer dan alleen de hypotheekadviseur. Ze vraagt wat we belangrijk vinden, denkt mee hoe we de financiele zaken het beste kunnen regelen, ... meer legt ons uit welke keuzes we kunnen maken en geeft breed en goed advies. En het is heel prettig en vlot samenwerken. Echt een meerwaarde!

Roos van den Bold Roos van den Bold 2 weken geleden

Prettig contact en uitgebreid advies. Voordat de stukken naar de bank verstuurd worden checkt Viisi alles uitgebreid op juistheid/volledigheid, zodat alles bij de bank in één keer goed gaat. Wij ... meer hadden binnen een week onze hypotheek rond. Jochem is daarnaast een hele attente adviseur.

(4.9) beoordelingen op Google

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak Eerste belafspraak
 2. persoonlijk gesprek op kantoor Persoonlijk gesprek op kantoor
 3. je hypotheekaanbod op maat Hypotheekaanbod op maat
 4. de aanvraag bij de geldverstrekker De aanvraag bij de geldverstrekker
 5. je huis gekocht! Je huis gekocht!
naar stappenplan

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in Utrecht, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Seminar Eigen Woning - Utrecht

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Utrecht!

 • Dinsdag 4 juni van 19:00 tot 21:30 uur
 • Donderdag 27 juni van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan

Wonen in de nieuwste buurt van Utrecht

Ten westen van de bestaande stad Utrecht herrijst een geheel nieuwe stad: Leidsche Rijn. Een gebied in ontwikkeling en waar naar verwachting in 2025 meer dan 100.000 mensen zullen wonen. Ben jij hier één van? Er worden verschillende nieuwbouwprojecten gerealiseerd, waardoor er voor elk wat wils is. Naast woningen, worden er winkels en diverse horecagelegenheden gebouwd. Ook komt er een grote bibliotheek, wordt er voorzien in sport- en recreatiemogelijkheden en is er uiteraard gedacht aan kinderopvang en scholen. Een gebied waar wonen en werken kan worden gecombineerd, met alle gemakken van een grote stad binnen handbereik.

Wil je weten hoe het ervoor staat op de huizenmarkt en in hypotheekland? Onze Viisi hypotheekadviseurs zijn volledig op de hoogte en helpen je graag met het vinden en bekostigen van je droomhuis.

Jouw situatie

Ga je je eerste woning kopen, of wil je je huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken?

Plan direct een belafspraak

 • Vanaf € 1.995,-, fiscaal aftrekbaar
 • Onafhankelijk, keuze uit 33 geldverstrekkers
 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering
 • Alle adviseurs zijn universitair opgeleid
 • Wij zorgen voor de scherpste rente
 • Inclusief woonlastenverzekering

Hypotheekadvies Utrecht Leidsche Rijn

Op onze lokale kantoren werken hypotheekadviseurs die Utrecht tot in de puntjes kennen. Onze hypotheekadviseurs werkzaam op ons kantoor Leidsche Rijn kennen alle ins en outs van de stad en omgeving.

Leidsche Rijn Centrum is uitstekend bereikbaar. Met de auto, trein, bus en fiets. Je kunt parkeren in de parkeergarage Brusselplein en er is een eigen trein- en busstation. Vanaf Utrecht CS ben je er in 4 minuten met de trein.

Eerste woning kopen in Utrecht?

Dan is het interessant voor je om onze whitepaper voor starters op de woningmarkt te downloaden. Dit kan hieronder. In de whitepaper vind je de belangrijkste informatie over hypotheken en de meest gestelde vragen van andere starters.

Professioneel hypotheekadvies Utrecht Leidsche Rijn

Ons kantoor is centraal gelegen en is zowel lopend, per fiets, met de auto, bus of trein (halte: Utrecht Leidsche Rijn) te bereiken.

Als je graag wilt verhuizen binnen of naar Utrecht, zijn onze Viisi hypotheekadviseurs beschikbaar om je hierbij te helpen. Samen zoeken we naar een hypotheekoplossing die past bij je wensen en situatie. Enkele feiten over de Utrechtse woningmarkt:

 • De gemiddelde verkoopprijs van een woning in Utrecht is € 298.000 (Q4 2018)
 • 38% van de verkochte woningen gaat boven de vraagprijs weg
 • Bij verkoop staat een huis gemiddeld 39 dagen te koop

Meer weten over wonen in Utrecht? Onze hypotheekadviseurs kennen de stad door en door en geven je graag passend advies.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Bij ons plan je geheel vrijblijvend een telefonisch hypotheek oriëntatiegesprek in. Ook als je benieuwd bent naar jouw mogelijkheden buiten de stad. Omdat we kantoren hebben op verschillende plekken in het land, kun je eenvoudig contact opnemen met het kantoor op de locatie van je voorkeur. Tot snel bij Viisi!

 • Viisi Great Place to Work
 • Viisi heeft Keurmerk Talentontwikkeling
 • Viisi Independer Hypotheekprijs
 • Viisi bij de top 250 groeibedrijven
 • Viisi FD Gazellen 2014-2018

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in Amsterdam, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Seminar Eigen Woning - Utrecht

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Utrecht!

 • Dinsdag 4 juni van 19:00 tot 21:30 uur
 • Donderdag 27 juni van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan