Sandra is geboren in Den Haag en opgegroeid in Zoetermeer. Ze heeft een dochter en een zoon die inmiddels volwassen en (bijna) het huis uit zijn. In weekenden is ze ook veel bij haar vriend in Rhenen te vinden.

Voordat ze bij Viisi begon heeft ze 18 jaar gewerkt bij een middelgrote intermediair. Daar begon ze als office manager, maar later ontwikkelde ze zich tot ondersteuner en adviseur op het gebied van hypotheekbeheer. Alle nodige wft-diploma’s heeft ze dus al op zak!

Toen dat bedrijf werd overgenomen stopte het helaas met hypotheken. Omdat haar hart niet bij verzekeringen lag, is ze toen een nieuwe uitdaging gaan zoeken.

Via LinkedIn kwam ze de vacature voor senior hypotheekacceptant bij Viisi tegen. De perfecte match dus, en de website en Viisi’s holacratische manier van werken spraken haar ook erg aan. Het werkt een stuk vlotter dan ze gewend was.

In haar vrije tijd wandelt, leest en kookt ze veel. Met een groepje vriendinnen heeft ze een kookclub waarbij ze tot laat in de avond de lekkerste gerechten maakt, met steeds een ander thema. Ze maakt ook graag stedenstripjes: met haar beste vriendin zit ze bijna elk jaar op Ibiza en met haar kinderen en haar vriend gaat ze ook graag op pad.

Ze zou ook graag nog eens bij een makelaardij willen werken, wat met Viisi’s nieuwe plannen misschien nog wel gaat gebeuren!

Sandra van Kampen - Viisi Hypotheken

Sandra’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.
Hieronder een aantal van Sandra’s rollen:

  • Contactpersoon geldverstrekkers

Bekijk alle rollen

Sandra van Kampen - Viisi Hypotheken

Sandra van Kampen

E-mail: sandra.vankampen@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Sandra