Roxy is geboren en getogen in Heerhugowaard en hier woont ze nog steeds. Er komt langzaamaan wel verandering in, want ze pendelt steeds vaker naar Amsterdam waar haar vriend woont. Ze heeft Rechten gestudeerd aan de VU in Amsterdam en daarna een master Strafrecht succesvol afgerond.

Roxy kende Viisi al voordat ze er kwam werken. Ze werkte namelijk bij een notariskantoor en zag Viisi vaak als adviseur voorbij komen. Ze ging zich eens verdiepen en al snel was ze aangetrokken tot het bedrijf en de vacature van consultant. Roxy hoopt zichzelf bij Viisi door te kunnen blijven ontwikkelen en alles eruit te halen wat er in zit.

Als Roxy niet aan het werk is, is ze druk bezig als D66 gemeenteraadslid in Heerhugowaard en probeert dit zo goed mogelijk te combineren met haar werk en haar relatie. Bij slecht weer kijkt Roxy graag series. Bij beter weer is ze graag buiten. Ze houdt van stedentrips en weekendjes weg en heeft zich voorgenomen om weer wat meer te gaan sporten.

Roxy’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Roxy’s rollen:

  • Beleidmaker adviescontrole
  • Contactpersoon kopers
  • Contactpersoon notariaat (landelijk)
  • Groen licht
  • Show me your home

Bekijk alle rollen

Roxy van Dijk - Viisi Hypotheken

Roxy van Dijk

E-mail: roxy.vandijk@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Roxy