Roxy komt uit Heerhugowaard en heeft daarna een aantal jaar in Amsterdam gewoond. Inmiddels is Castricum haar thuisbasis, waar ze samen met haar vriend haar eerste huis heeft gekocht. En met een woning dichtbij het strand, de duinen én het bos heeft ze haar plekje wel gevonden.

In 2017 heeft Roxy haar master Strafrecht afgerond, waarna ze op een notariskantoor is gaan werken. Hier maakte ze al kennis met Viisi als adviseur en dat smaakte naar meer: ze ging zich verdiepen en al snel was ze aangetrokken tot het bedrijf en de vacature van consultant. In 2022 heeft Roxy haar EFA-opleiding behaald, waardoor ze nu Erkend Financieel Adviseur is. Binnen Viisi houdt ze zich bezig met het adviseren, advieskwaliteit en kennisdeling. Vooral de afwisseling in haar werk vindt ze fijn.

In haar vrije tijd kijkt Roxy graag series en in de wintermaanden staat het schaatsen standaard op. Daarnaast gaat ze graag uiteten en maakt ze de nodige stedenstrips.

Roxy’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Roxy’s rollen:

  • Amsterdam 2
  • Bewaker omgeving metrics Advies controle
  • Bijhouder voorwaarden geldverstrekkers
  • Facilitator
  • Webinar / Seminar gever

Bekijk alle rollen

Roxy van Dijk - Viisi Hypotheken

Roxy van Dijk

E-mail: roxy.vandijk@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Roxy