Previshka is geboren en opgegroeid in Suriname. Op haar negende is ze naar Nederland komen en is ze met haar familie in Almere gaan wonen. Eind 2021 woont ze in haar nieuwe koopwoning in Lelystad, samen met haar vriend die de overstap van Den Haag naar Lelystad maakt. Previshka heeft de bachelor bestuurs- en organisatiewetenschappen gedaan en daarna ook de master business administration met de specialisatie ‘strategie en organisatie’ succesvol afgerond. Beide studies volgde ze aan de VU in Amsterdam. In 2017 werkte ze, naast haar studie, bij Rabobank als klantadviseur. Daarna ging ze aan de slag als projectmanagement officer bij Losberger de Boer, specialist in modulaire ruimteoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan de tenten bij de teststraten van de GGD.

Previshka en haar vriend waren sinds februari 2021 aan het oriënteren op een koopwoning. In de zomer kwam er wat vaart in en merkte ze dat ze als starter de bomen door het bos niet meer zag. Via Linkedin en Facebook-advertenties is Previshka uiteindelijk bij Viisi uitgekomen. Daar was ze onder de indruk van hoe duidelijk alles uitgelegd werd en werd ze geholpen om goede keuzes te maken. Dankzij collega Karlijn was haar hypotheek snel rond. Ook zag ze de vacature voor consultant voorbij komen en het leek haar heel erg leuk. Met name het intensieve contact met klanten spreekt haar heel erg aan.

Previshka heeft haar motorrijbewijs en gaat dan ook graag (met lekker weer) lekker een rondje rijden op de motor. Ze ging vroeger vaak naar de sportschool, maar door de coronamaatregelen werd dat lastig. Ze pakt het nu graag weer op. Naast motorrijden en de sportschool, leest Previshka graag, vindt ze het ook lekker om op de bank een Netflix-serie te kijken en gaat ze graag op stap met vrienden.

Previshka’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Previshka’s rollen:

  • Adviseur Starters
  • Bijhouder voorwaarden geldverstrekkers

Bekijk alle rollen

Previshka Bisnathsingh - Viisi Hypotheken

Previshka Bisnathsingh

E-mail: previshka.bisnathsingh@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Previshka