Student, roeister, commissaris van haar studentenvereniging én Viisionair, ze heeft het er maar druk mee. Noor komt van het platteland in de buurt van Rotterdam (Zuid-Beijerland), een eiland welteverstaan. Niet voor niks dat ze veel tijd doorbrengt op een boot. En met maar liefst 8(!) keer per week is Noor op z’n zachtst gezegd een fanatiek roeister te noemen. Staat ze niet op een festival en wordt ze niet geinterviewd door collega’s, dan is ze wel bij haar roeivereniging Skøll te vinden. En zo is ze ook bij Viisi terechtgekomen. Als sponsor van Skøll en na wat enthousiaste kreten van Viisionair en mede-Skøllie Harry leek Viisi haar wel een interessante werkgever. Andere hobby’s? Naar festivals gaan en… WIJN! En met ouders die beide vinoloog zijn is het er met de wijnfles ehhh paplepel ingegoten. 😉

Noor heeft 5 jaar geleden het eilandleven verruild voor Amsterdam-Oost waar ze met 2 huisgenootjes woont. Eentje die ze tijdens de introweek van haar studie Finance al heeft leren kennen. Naast haar studie versterkt ze 16 uur per week als werkstudent de Realising Dreams-cirkel.

Noors rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Noors rollen: