Natascha is opgegroeid in Hattem. Op haar 18e is ze in Groningen gaan wonen. Daar deed ze de opleiding tot gymleraar. Sporten vindt ze heel erg leuk, maar niet als werk, dus zocht ze het in een andere richting. Ze verhuisde naar Leeuwarden om daar de Hotelschool te doen en ontdekte daar veel gemeenschappelijke interesses met medestudenten, namelijk genieten van goed eten en een lekker wijntje. Delen van de opleiding volgde Natascha in Zuid-Afrika, Thailand en Bali, waarvan Zuid-Afrika haar favoriet is. Nu woont ze met haar vriend in een koophuis in Zwolle.

Ondertussen had Natascha nog niet het gevoel dat ze uitgeleerd was. Ze volgde haar studie op met de master International hospitality en service management. Ze is trots op het feit dat ze cum laude is geslaagd terwijl ze tussendoor werkte en veel moest pendelen tussen werk, wonen en studie.

Ze is via een oud-collega bij Viisi terechtgekomen en werkt als hypotheekadviseur bij Viisi. Haar vader is zelfstandig hypotheekadviseur, dus ze was al bekend met het vak. Ze heeft haar vader vroeger ook geholpen in het bedrijf. Ze had nog nooit van Viisi gehoord, maar nadat ze zich inlas in Viisi, was ze erg enthousiast geworden en besloot ze te solliciteren.

In haar vrije tijd is Natascha erg actief. Zo houdt ze van wintersport, tennist ze twee keer per week, loopt ze twee keer per week hard en is ze dol op alle watersporten. Ze is ook gek op reizen. Haar volgende reis gaat naar Afrika, waarschijnlijk Tanzania waar ze op safari wil. En als de week nog niet vol zit, gaat ze graag uiteten met vriendinnen.

Natascha Wienen

Natascha’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Natascha’s rollen:

  • Adviseur Ondernemer IB
  • Bijhouder voorwaarden geldverstrekkers
  • Expert ORV
  • Phonedesk
  • Telefonische kennismaking

Bekijk alle rollen

Natascha Wienen - Viisi Hypotheken

Natascha Wienen

E-mail: natascha.wienen@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Natascha