Merel verliet op haar twintigste Alblasserdam om in Rotterdam op kamers te gaan. Ze heeft daar de bachelor bedrijfskunde gedaan en daarna de master accounting and financial management. Toen ze haar master had afgerond, is ze bij PwC begonnen aan de opleiding tot register accountant. Toen ze daarmee klaar was, verloor ze haar interesse op dat vlak en heeft ze een loopbaancoach ingeschakeld om te achterhalen wat echt goed bij haar past.

In gesprekken met de loopbaancoach kwam ze erachter wat zij echt belangrijk vindt in haar werk. En dat is een combinatie van sociaal contact, het helpen van mensen, het werken in een fijn bedrijf en nog wel iets dat te maken heeft met financiën. Ze wilde graag hypotheekadviseur worden in een leuk bedrijf en zo is ze bij Viisi terechtgekomen waar vooral de vrijheid in het werk ook doorslaggevend was.

Merel sport veel. Ze doet aan verschillende groepslessen op de sportschool (Step, Zumba, Bodypump etc.) en is sinds kort met yoga vanuit huis begonnen. Daarnaast zit ze op salsadansen. In de weekenden plant ze graag uitjes met familie en vrienden en eet ze vaak een hapje buiten de deur.

Merel Lieftink

Merels rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Merels rollen:

  • Adviseur Ondernemer IB
  • Buddy inwerken Realising dreams
  • Pipeline lead beller
  • Telefonische kennismaking
  • Webinar / Seminar gever

Bekijk alle rollen

Merel Lieftink - Viisi Hypotheken

Merel Lieftink

E-mail: merel.lieftink@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Merel