Marlies, geboren in Huizen, woont tegenwoordig met haar vriend en zoontje in een appartement in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam die ze eind 2018 hebben gekocht. Na haar MER-studie heeft ze de master Finance deeltijd gedaan aan de UvA, één dag in de week college en daarnaast werkte ze bij de Rabobank als Product Owner en later als Account Manager in de arbeidsbemiddeling.

Ze is door een vriendin, die een hypotheek via Viisi afsloot, bij Viisi terechtgekomen. Ze zocht vooral een sociale omgeving met leuke mensen en wilde vakinhoudelijk wat meer de diepte in. Vandaar dat Viisi goed bij haar aansluit. Leuk detail, haar vader heeft altijd een financieel adviesbureau gehad waar ze in haar jeugd vaak kwam en administratief bijkluste.

Als Marlies niet werkt, vlucht ze bij elke zonnestraal het liefst naar het strand in Noordwijk, waar haar ouders een huisje hebben. Ze houdt van het strand en zwemmen in de zee. Ze woont om de hoek bij het Westerpark, waar ze graag tot rust komt. Ze pakt graag een festival mee en ze wil elk jaar het liefst een grote reis maken. Daarnaast kickbokst ze al jaren.

Marlies Liebrecht - Viisi Hypotheken

Marlies’ rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Marlies’ rollen:

  • Beheerder "Agenda trainingen Academy"
  • Buddy begeleider Realising Dreams
  • Buddy inwerken Realising dreams
  • Educatie Planner
  • Meeloopdag

Bekijk alle rollen

Marlies Liebrecht - Viisi Hypotheken

Marlies Liebrecht

E-mail: marlies.liebrecht@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Marlies