Marc-Peter studeerde Digitale Communicatie in Groningen en Leeds, en vulde dit later aan met een Masteropleiding in Business in Oxford en Bangkok. Hij bekleedde verschillende marketingfuncties en werkte hiervoor in meer dan 20 landen. In 2011 richtte hij samen met twee compagnons een internet startup op, die ze eind 2014 verkochten.

In zijn vrije tijd helpt hij startende online bedrijven bij het vinden en blij maken van hun klanten. Marc-Peter is het gelukkigst dichtbij zijn vrouw, tweelingdochtertjes en zoontje. Daarnaast is hij is gek op koken, hardlopen en snowboarden samen met vrienden en familie.

Marc-Peter’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Binnen Viisi werkt Marc-Peter als Holacracy Coach en ondersteunt in die rol de zelforganiserende teams van Viisi. Tevens ontwierp hij samen met twee collega-Viisionairs het nieuwe belonings- en beoordelingsmodel dat naadloos aansluit op het People First uitgangspunt van Viisi.

Hieronder nog een greep uit Marc-Peter’s rollen:

  • Columnist PW
  • Corporate Rebels Columnist
  • Holacracy evangelist
  • Viisi Insights B.V.
  • Viisi Insights Safari Host

Bekijk alle rollen

Marc-Peter Pijper - Viisi Hypotheken

Marc-Peter Pijper

E-mail: marc-peter.pijper@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Marc-Peter