De vrolijke Luca woont vanaf 2014 in Nederland. Hij is geboren en opgegroeid in Brindisi, aan de Adriatische Zee, helemaal in de hak van Italië. Daarna is hij gaan studeren in Triëst, in het noorden van Italië. In Triëst is hij opgeleid tot vertaler en tolk. Daar heeft hij zowel Spaans, Engels als Nederlands gestudeerd. Hij genoot zo van de Nederlandse taal dat hij er echt beter in wilde worden. Om die reden is Luca naar Nederland gekomen en spreekt inmiddels vloeiend Nederland, Engels, Spaans en zelfs een beetje Portugees.

Luca heeft een divers arbeidsverleden. Zo heeft hij als administratief medewerker bij een huisartsenpraktijk gewerkt en daarvoor was hij verkoopmedewerker bij toeristische attracties in Amsterdam. Luca is klant bij Viisi en las dat we nog mensen zochten om bij ons te komen werken. Toen stuitte hij op de vacature junior hypotheekacceptant en dat sprak hem direct aan. Hij heeft veel over Viisi gelezen voordat hij solliciteerde en vindt het mooi om onderdeel te zijn van een organisatie die holacratisch werkt en haar eigen mensen voorop zet.

In zijn vrije tijd studeert Luca klassiek ballet, moderne dans en jazzballet. Hij is heel gepassioneerd over alles wat te maken heeft met muziek en dans. De muziek die hij luistert hangt sterk af van hoe hij zich voelt. Soms luistert hij indie, soms klassieke muziek, maar ook wel eens popmuziek. Daarnaast leest Luca graag. Hij houdt van literatuur en leest het liefst in het Italiaans. Als vegetariër staat hij graag in de keuken en experimenteert hij vaak met gerechten waar vlees in zit om deze om te toveren in gerechten zonder vlees.

Luca De Mitri

Luca’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Luca’s rollen:

  • Administratief ondersteuner
  • Adviesondersteuner
  • Leadverwerker
  • Phonedesk
  • Tell a Friend verwerken

Bekijk alle rollen

Luca De Mitri Viisi

Luca De Mitri

E-mail: luca.demitri@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Luca