Larissa houdt zich bij Viisi als duizendpoot bezig met het helpen van klanten en collega’s. Ze komt uit Koog aan de Zaan en woont inmiddels al jaren in een studio in Amsterdam. Daar studeerde ze sportmanagement en ondernemen aan de HvA. Toen ze klaar was met haar studie ging ze als projectmanager aan de slag bij ATPI.

Larissa is via Linkedin op Viisi gestuit. Ze las de vacature en het sprong er voor haar meteen uit. Ze vond het zelfsturende binnen het bedrijf erg interessant en daarbij de mogelijkheden om altijd te blijven ontwikkelen en leren. Het werken met veel verschillende klanten en het diverse takenpakket hebben ervoor gezorgd dat ze voor Viisi heeft gekozen.

Je houdt Larissa graag te vriend, want ze is vijf tot zes keer per week in de boksschool te vinden. Als er dan nog tijd over is, gaat ze graag naar de bios met vriendinnen of een drankje drinken in de stad. Larissa heeft de film Mamma Mia zo vaak gezien, dat ze hem zelfs volledig kan meepraten!

Larissa Bosman

Larissa’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Larissa’s rollen:

  • Adviesondersteuner
  • Crosslink Happiness Factory / Dev & Leads
  • Red Carpet
  • Review verwerker
  • WhatsApp Business

Bekijk alle rollen

Larissa Bosman

Larissa Bosman

E-mail: larissa.bosman@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Larissa