Karlijn is in juli 2019 begonnen bij Viisi als hypotheekadviseur. Ze is geboren in Den Helder, heeft tien jaar in Amsterdam gewoond en woont nu weer in Den Helder met haar vriend. Na haar HBO-studie accountancy op de Hogeschool van Amsterdam heeft ze de master accountancy and control gedaan op de Universiteit van Amsterdam.

Via haar vorige werk is ze gewezen op Viisi. Ze was voor haar baan bij Viisi al bekend in het hypotheekadviesvak en hoefde bij Viisi geen extra WFT-diploma’s te halen. Viisi kwam heel leuk over en dat bleek ook in haar uitgebreide sollicitatietraject.

In de zomer bezoekt ze graag festivals. Eigenlijk gaat ze elk jaar wel naar Awakenings. Verder loopt ze drie keer per week hard. In 2020, als ze dertig wordt, heeft ze als doel gesteld om een halve marathon te lopen met een vriendin. Ook vindt ze het leuk om series te kijken en bijt ze zich graag vast in een goed boek.

Karlijn Dirks Viisi

Karlijns rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Karlijns rollen:

  • Adviseur Doorstromers (eerste huis ná 2013)
  • Adviseur Ondernemer IB
  • Adviseur Ondernemers DGA
  • Webinar / Seminar gever
  • Workation

Bekijk alle rollen

Karlijn Dirks - Viisi Hypotheken

Karlijn Dirks

E-mail: karlijn.dirks@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Karlijn