Jochem komt uit Zwolle, maar woont sinds zijn studie in Utrecht. Daar volgde hij Geschiedenis en Wetenschapsfilosofie aan de universiteit. Tijdens het tweede jaar van zijn bacheloropleiding kwam hij in aanraking met wetenschapsfilosofie en filosofie van de geest.

Sindsdien verdiept Jochem zich graag in de relatie tussen ons denken en de wereld om ons heen. Dat doet hij door de werken van zijn favoriete filosoof Immanuel Kant te lezen. Één van de bekendste ideeën van deze filosoof is het idee dat men altijd moet handelen volgens een regel waarvan men zou willen dat het een algemene regel is (de categorische imperatief). En laat dat nu ten grondslag liggen aan de kernwaarde van Viisi: behandel anderen zoals je zelf graag behandeld wilt worden.  Daarnaast mountainbiket, basketbalt en reist Jochem graag. Hij wordt enthousiast van zijn baan, omdat hij helpt bij het realiseren van de woonwensen van jou als klant.

Jochem Bevers - Hypohteekadviseur

Jochems rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geinteresseerd is.
Hieronder een aantal van Jochems rollen:

  • Adviseur Ondernemer IB
  • Bijhouder voorwaarden geldverstrekkers
  • Expert promovendus, arts (niet) in opleiding, wetenschappelijk onderzoeker
  • Nieuwbouw/zelfbouw/CPO expert
  • The School of Life Professional

Bekijk alle rollen

Jochem Bevers

Jochem Bevers

E-mail: jb@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Jochem