De uit Amsterdam afkomstige Jamy-Lee is een echte helper. Zo is ze ook bij Viisi terechtgekomen als duizendpoot. Na haar studie orthopedagogiek is ze stage gaan lopen. Hier hielp ze twaalfplussers met gedragsproblemen. Na deze zware stage is ze de administratie ingegaan, maar het werken met kinderen liet haar toch niet los, waarna ze een traineeship op een kinderopvang heeft gedaan.

Toen kwam ze Viisi tegen op Indeed. Ze was op zoek naar een administratieve rol binnen een bedrijf en haar oog viel op Viisi. Ze besloot te solliciteren en doorliep het lange sollicitatietraject. Per 1 september 2020 is zij bij Viisi in dienst, waar vooral het helpen van mensen en de vrijheid binnen de organisatie haar erg aanspraken.

Jamy-Lee houdt van reizen, lezen, weekendjes weg en uiteten gaan, veelal met vriendinnen. Ze heeft drieënhalve maand met een backpack door Azië getrokken en vrijwilligerswerk gedaan met wilde leeuwen in Zuid-Afrika. Ze is gek op het strand, maar gaat ook graag naar rommelmarkten met haar opa. Ze heeft al jarenlang een vriend en het is ze uiteindelijk samen gelukt om een eengezinswoning te bemachtigen in het ‘Amsteldorp’. in Amsterdam. Verder is Jamy-Lee weg van katten, maar ook van Harry Potter.

Jamy-Lee Mellink

Jamy-Lee’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Jamy-Lee’s rollen:

  • Adviesondersteuner
  • Elements verbeteraar
  • Leadverwerker
  • Maintainer Supportprocessen
  • Verbeteraar automatisering

Bekijk alle rollen

Jamy-Lee Mellink - Viisi Hypotheken

Jamy-Lee Mellink

E-mail: jamy-lee.mellink@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Jamy-Lee