Na een heel diverse achtergrond in communicatie, onderzoek (hij promoveerde in 2010 aan de TU/e in de Onderwijstechnologie) en de financiële sector (trainingsontwikkelaar en manager bij Rabobank), ging Gijs in 2015 zijn droom achterna en begon voor zichzelf als audiovisuele contentmaker. Hij is daarin geïnteresseerd in content met een inhoudelijk verhaal. Toen Viisi op zijn pad kwam op zoek naar een contentmaker met ervaring in de financiële sector, was de klik er snel. Inmiddels maakt Gijs al onze audiovisuele uitingen zoals video’s en podcasts.

Als hij niet voor Viisi aan de slag is houd hij het liefst een gitaar vast. Gijs woont met zijn vrouw Florieke en kinderen Teun en Jessie in het heuvelachtige landschap van Nijmegen. Hoe goed hij het daar ook heeft, voor Viisi komt hij graag de provincie uit!

Gijs de Bakker

Gijs’ rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Gijs’ rollen:

  • Facebook advertiser
  • Mailing Master
  • Moviemaker
  • Socializer
  • Viisi Talks

Bekijk alle rollen

Gijs de Bakker

Gijs de Bakker

E-mail: gijs.debakker@viisi.nl