Denise is geboren en getogen in Purmerend. Sinds kort woont ze samen met haar vriend, in hun eerste koophuis. En zo’n eigen plekje bevalt ze goed! Er komen al regelmatig vrienden over de vloer voor een spelletjesavond.

Ze studeerde Commerciële Economie op de HvA en deed daarna een master Communicatiewetenschap aan de VU. Al tijdens haar studie ging ze als contentmarketeer aan de slag bij Pricewise. Eerst parttime, en na haar studie werd dat fulltime. In die jaren zijn er flink wat blogs over energie en verzekeringen uit haar vingers gekomen.

Toen ze op LinkedIn een vacature zag voor contentspecialist bij Viisi, besloot ze de volgende stap te zetten. Van verzekeringen naar hypotheken. Allebei onderwerpen waar mensen in eerste instantie weinig over weten, maar die vaak wel nodig zijn! Hypotheken leken haar extra interessant omdat je bij het kopen van een huis veel meer emotionele betrokkenheid hebt dan bij verzekeringen. Dus lees je een meeslepend artikel op onze site? Grote kans dat Denise die geschreven heeft!

Wat ook meetelde in haar motivatie om te solliciteren? De leuke collega’s, de transparantie, én de belofte van stoelmassages en chocola op kantoor.

En over spelletjes gesproken, ze heeft laatst haar eerste escape room uitgespeeld en is van plan er nog veel meer te doen. Tips zijn welkom!

Denise’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.
Hieronder een aantal van Denise’s rollen:

  • Bio writer
  • Content data-analist
  • Contentbeheerder Viisi Vriendenwinkel
  • Facilitator
  • Ondertitelaar

Bekijk alle rollen

Denise Ferdinandus - Viisi Hypotheken

Denise Ferdinandus

E-mail: denise.ferdinandus@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Denise