Anne komt uit de Bollenstreek. Ze is opgegroeid in Hillegom, maakte toen een klein uitstapje naar het dorpje De Zilk, maar woont nu weer met haar vriend in Hillegom. Vanaf haar vijftiende is ze werkzaam geweest in de horeca en heeft een opleiding gedaan tot leidinggevende in de horeca. Toch bleef zij al die tijd geïnteresseerd in cijfers. Om die reden is ze eens verder gaan kijken.

En toen kwam Viisi op haar pad. Ze houdt wel van een uitdaging en dat zag ze in de rollen die ze bij Viisi zou gaan bekleden. Binnen de Happiness Factory vervult ze meerdere rollen om nieuwe klanten zich zo welkom mogelijk te voelen. Met name het persoonlijke en het werken in teamverband spreekt haar bij Viisi enorm aan.

Maar naast werk en studie heeft Anne natuurlijk ook nog een leven. Zo houdt ze van gezelligheid. Ze is het liefst omringd door haar vriendengroep met wie ze graag spelletjes speelt. Ze organiseert dan vaak ook complete spelletjesavonden. Met mooi weer zit ze graag op een terras. Geef Anne vooral niet de regie over de navigatie in de auto. Zo heeft ze haar vriendin met hoogtevrees een keer op vakantie de bergen in geleid, terwijl ze daar absoluut niet moesten zijn!

Anne van den Akker

Annes rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Annes rollen:

  • (Digitale) postverwerker
  • Chatter
  • Elements verbeteraar
  • FFP Coördinator
  • Werkverdeler

Bekijk alle rollen

Anne van den Akker - Viisi Hypotheken

Anne van den Akker

E-mail: anne.vandenakker@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Anne