Peter de Boer, geboren in Rijswijk en opgegroeid in Delft, woont tegenwoordig in de Burgemeesterswijk in Leiden. Daar woont hij samen met zijn vrouw, die hij al leerde kennen in de vijfde klas van de middelbare school. Samen hebben ze twee kinderen die allebei in Londen wonen. Peter heeft kunstgeschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Leiden en promotie-onderzoek bouwkunde gedaan aan de TU Delft.

Hij heeft de nodige ervaring opgedaan in zijn ondernemersleven. Zo heeft hij een autoverzekering speciaal voor vrouwen opgericht genaamd ‘Onna Onna’. Momenteel is hij, naast zijn werkzaamheden bij Viisi, oprichter van het sour beer-merk Willsark.com. Bij ScaleUpNation raakte hij in gesprek met één van Viisi’s co-founders Tom. Tom vroeg Peter iets aan alle Viisionairs te vertellen over zijn ervaring als oprichter van Onna Onna. Het werd één van de eerste Viisi Talks. Nu bouwt Peter voor Viisi het merk van de grond op. Daarnaast schrijft hij ook columns voor MarketingTribune.

Naast Viisi heeft Peter een ontelbaar aantal passies. Hij is gek op koken, met name Italiaans. Bedrieglijk eenvoudige recepten perfectioneren met precies de juiste ingrediënten. Hij heeft bijna heel Italië als land ontdekt en heeft in de loop der jaren liefde voor het land gekregen. Peter is een enorme filmfanaat en vind je vaak in de bioscoop. Ook kan hij genieten van een avond wijn drinken in een vol huis met vrienden. Hij houdt van tekenen en schilderen en zal nooit goede friet met zelfgemaakte mayo afslaan.

Peters rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Peters rollen:

  • Audiobrander
  • Beeldvinder
  • Bomenplanter
  • Supporter
  • Viisi Talks Organizer

Bekijk alle rollen

Peter de Boer

Peter de Boer

E-mail: peter.deboer@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Peter