Marjolijn is 42 jaar en woont samen met haar man en twee kinderen in Amsterdam. Daar woont ze mede dankzij collega Jantien, want die heeft haar geholpen met de hypotheek. In Marjolijns eigen woorden: “Door Jantien werd dat zo leuk, in plaats van verschrikkelijk!”

Voordat ze in Amsterdam neerstreek heeft ze op verschillende plekken gewoond: van Breukelen tot Leeuwarden, en van Engeland tot Noorwegen. Mede dankzij haar studies Engels en de Hotelschool heeft ze daar veel vrienden gemaakt en veel geleerd over andere culturen en leefwijzen.

Marjolijn versterkt Viisi op het gebied van HR, of zoals we het hier noemen: People First. Ze houdt van de verhalen achter elke sollicitant en medewerker en specialiseert zich op het gebied van communicatie. Er ligt een flinke wervingsklus voor haar, want Viisi is van plan om flink te groeien. Een uitdaging waar ze zin in heeft!

 

Marjolijn op de bank

Naast haar werk bij Viisi werkt ze als sollicitatiecoach en helpt ze mensen met carrièrevragen. Ze heeft ook haar eigen podcast: HR Matters. Dat is waar ze Viisi als werkgever onder andere van kent: Marc-Peter en Tom zijn al eens bij haar te gast geweest. Al voordat ze bij Viisi kwam werken was ze dus bekend met Viisi’s purpose. “Het is mooi dat Viisi doet wat écht werkt, en niet doet wat andere werkgevers standaard doen.”

In haar vrije tijd kijkt ze graag films en series en er staat een enorme volle boekenkast in huis. Ze zwemt regelmatig (als de zwembaden open zijn) en is een enorme theeleut.

Marjolijns rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geinteresseerd is.

Hieronder een aantal van Marjolijns rollen:

  • Begeleiden proces sollicitatiegesprekken
  • Facilitator
  • Hiring process optimizer
  • Recruiter
  • Rep Link

Bekijk alle rollen

Marjolijn Vlug Viisi

Marjolijn Vlug

E-mail: marjolijn.vlug@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Marjolijn