De uit Barneveld afkomstige Heleen is 23 jaar oud. Sinds kort woont ze met haar vriend in het centrum van Barneveld en heeft ze bij het appartement een kantoorruimte. Geen overbodige luxe als je veel thuis werkt. Heleen heeft HBO hotelmanagement gestudeerd in Apeldoorn en daarna een master beleid, communicatie en organisatie aan de VU Amsterdam. Het is Heleens eerste fulltime baan. Daarvoor heeft ze wat bijbaantjes gehad, in de horeca en als leidinggevende van de kassa-afdeling in een supermarkt.

Heleen is via Harry bij Viisi gekomen. Zij kennen elkaar vanuit Barneveld. Heleen postte op Linkedin dat ze ging afstuderen en dat ze openstond voor ideeën waar zij zou kunnen werken. Toen heeft Harry haar op Viisi gewezen waarop ze eens ging rondkijken. De vacature van consultant paste het beste bij haar en ze besloot eens mee te lopen met collega Elsbeth. Toen ontdekte ze dat het hypotheekadviesvak goed bij haar past. Ze heeft affiniteit met cijfers, houdt van het contact met klanten en vindt ook de verwerkings- en bemiddelingskant van het adviesvak interessant.

Er is natuurlijk ook een leven naast werk en studie. Zo is Heleen veel met muziek bezig en met name met het maken ervan. Vroeger zat ze op saxofoonles. Toen ze wat ouder was, ontdekte ze dat ze zingen heel erg leuk vindt. Ze heeft zichzelf aangeleerd om piano en gitaar te spelen, zodat zij zichzelf kan begeleiden op die instrumenten als ze zingt. Naast muziek speelt haar familie en spelen haar vriendinnen een belangrijke rol in haar leven. Daar brengt ze graag tijd mee door. Daarnaast houdt ze van koken en gaat ze graag op wintersport.

Heleens rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Heleens rollen:

  • Adviseur Starters
  • Bijhouder voorwaarden geldverstrekkers
  • Expat Advisor
  • Facilitator
  • Welcome caller

Bekijk alle rollen

Heleen de Jong - Viisi Hypotheken

Heleen de Jong

E-mail: heleen.dejong@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Heleen