Nova komt oorspronkelijk uit het Overijsselse Vriezenveen, maar woont inmiddels in Leiden voor haar bachelor Criminologie.

Het is met zo’n studie misschien ook niet raar dat ze graag horrorfilms kijkt. Het begon allemaal met Chucky, en inmiddels bekijkt ze de nieuwste horrorfilms graag op een zo groot mogelijk bioscoopscherm. Daarnaast leest ze graag Engelse fantasy, luisters ze de hele dag door naar muziek en gaat ze graag naar allerlei soorten muziekfestivals. Dat heeft ze niet van een vreemde: haar moeder is ook een echte festivalganger en nam haar zodra ze 18 was mee naar Mysteryland!

Ze kwam als werkstudent bij Viisi terecht via collega en vriendin Gita. Die moest haar wel even overtuigen met een lange lijst voordelen van werken bij Viisi, en we zijn blij dat dat dat gelukt is. 😉

Voor haar baan bij Viisi heeft ze bij Jumbo, Subway en Zara gewerkt. Ze wist dus nog niets van hypotheken, maar daar komt snel verandering in!

Nova’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Nova’s rollen: