Lotte studeerde een jaartje Econometrie en daarna Bedrijfseconomie in Groningen. Allebei interessante studies natuurlijk, maar ze heeft vooral mooie herinneringen aan haar studentenvereniging en dispuut! Samen met andere oud-leden gaat ze nu nog steeds graag naar reünies en lustrumfeesten.

Tijdens haar studie begon ze haar carrière met een stage bij Disneyland Parijs, maar dan wel in Nederland. Na haar stage maakte ze een mooie rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland.

Toen ze terug was ging ze aan de slag bij Yves Rocher, waar ze ervaring opdeed in direct mailing en online klantenwerving. Na 4 jaar werd het tijd voor iets anders en stapte ze over naar Senior Publications Nederland. Daar heeft ze in 15 jaar enorm veel zien veranderen.

Zo hielp ze bij het opzetten van lezersacties en het ontwikkelen van websites en zette ze projecten op rond digitale ontwikkeling en de koppeling van verschillende systemen. Ze heeft het aantal bezoekers van de websites onder haar hoede flink zien groeien: van zo’n 10.000 naar wel 2 miljoen!

Doordat ze ook steeds meer te maken kreeg met het implementeren van de destijds nieuwe AVG-eisen groeide ze steeds meer in de rol van projectleider.

Bij Viisi kwam ze terecht via Michiel, die bij dezelfde Groningse vereniging actief was. Ze kennen elkaar nu al ruim 25 jaar! Michiel had haar al vaker getipt, maar toen er een vacature voor Product Owner online kwam was dat écht de goede match.

Lotte heeft 2 zoons en een plusdochter. Ze reist regelmatig heen en weer tussen Hilversum en het Friese platteland, waar haar vriend woont. Daarnaast is ze vaak te vinden op de tennisbaan, doet ze aan pilates en skiet ze al sinds haar vierde. Grote kans dat ze dus ook meegaat op het volgende Viiski-tripje!

Lotte’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder vind je een aantal van Lotte’s rollen:

  • Conversion Analyst
  • Data & Analytics
  • Expat journey
  • Product owner marketing
  • Viisi Vriendenwinkel

Bekijk alle rollen

Lotte Haverkort - Viisi Hypotheken

Lotte Haverkort

E-mail: lotte.haverkort@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Lotte