Optimaal voorbereid op huizenjacht

Met ons Viisi Assist stappenplan bereiden we je zo goed mogelijk voor op de koop van jouw nieuwe woning. Dat doen we met webinars waarmee we je in 1 avond meenemen in alles wat erbij komt kijken als je een woning gaat kopen. Met onze uitgebreide kennisbank, propvol informatie over hypotheken en huizenjagen. Natuurlijk met onze vrijblijvende adviesgesprekken, waarbij onze adviseurs direct jouw mogelijkheden voor een hypotheek onderzoeken. En ga je bieden? Dan zorgt Bieden met Zekerheid ervoor dat het bijna niet mis kan gaan.

Maar stel dat er toch iets anders loopt verwacht? Als er problemen dreigen te ontstaan? Ook dan is er Viisi Assist, met juridische hulp.

Maak gebruik van juridische hulp

Viisi biedt samen met DAS een juridische hulplijn, speciaal voor onze klanten. Je kunt kosteloos en vrijblijvend met een jurist van DAS spreken over twijfels, vragen, problemen en vermoedens die te maken hebben met de koop of financiering van je woning. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De verkopend makelaar handelt niet netjes, wat kun je dan doen?
  • Na het tekenen van de koopovereenkomst blijken er toch verborgen gebreken zijn. De verkoper heeft deze niet opgegeven. Kun je de koop dan nog ontbinden? Of kun je eventuele schade die hierdoor ontstaat verhalen?
  • Je gaat verbouwen, en de aannemer laat een half afgemaakte klus achter en is onbereikbaar. Hoe nu verder?
  • Er zijn problemen met het verkrijgen van een vergunning voor bouw of verbouw, of de buren hebben bezwaar gemaakt. Hoe los je dat op?

De juridische hulplijn is beschikbaar voor iedereen die bij Viisi een hypotheek heeft afgesloten of van plan is om dat binnenkort te gaan doen.

Nog geen oriënterend gesprek gehad?

Een oriënterend gesprek is bij ons altijd vrijblijvend. Zo ontdekken we samen in een half uur of we je kunnen helpen. We kunnen bijna altijd direct inzicht geven in jouw mogelijkheden en je in contact brengen met de juridische hulplijn.

Plan direct een afspraak