Hypotheekadvies Hoofddorp

Persoonlijk, efficiënt & onafhankelijk door universitair opgeleide hypotheekadviseurs

Maak nu een belafspraak

Afgesloten hypotheken 11.424 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,8 gemiddelde klantwaardering
€ 4,4 miljard aan hypotheken gefinancierd

Wat zeggen klanten over Viisi?

Lees alle reviews

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak
  Tijdens het gesprek kom jij te weten wat je mogelijkheden zijn.
 2. Persoonlijk online video gesprek
  We bespreken welke hypotheek het best bij je past.
 3. Hypotheekaanbod op maat
  Wij zoeken de juiste geldverstrekker die aansluit bij jouw wensen.
 4. De aanvraag bij de geldverstrekker
  Wij bereiden de aanvraag helemaal voor en je ontvangt een passend voorstel.
 5. Je huis gefinancierd!
  Je mag naar de notaris voor de sleutels van je huis.
Naar stappenplan

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Hoofddorp is met zijn uitstekende ligging ten opzichte van Amsterdam, een populaire woonplek. Zoek jij ook een woning in deze polderstad? Of heb je al een bod uitgebracht op een fijn huis? De hypotheekadviseurs van Viisi kennen Hoofddorp en weten wat er speelt. Je kan eenvoudig, online een telefonische afspraak plannen. Deze is vrijblijvend, zodat je kennis kan maken met onze ideeën en mogelijkheden.

Maak nu een belafspraak

Webinars

Meld je nu aan

Wonen in Hoofddorp

Waar nu Hoofddorp ligt, was voor 1849 enkel water. De drooglegging van de Haarlemmermeer maakte ruimte voor nieuwe woonplaatsen in de buurt van Amsterdam. Hoofddorp is gesticht onder de naam Kruisdorp, maar de naam werd al snel veranderd. Vandaag de dag heeft Hoofddorp meer dan 75.000 inwoners en is het nog steeds een snel groeiende stad.

Dichtbij de hoofdstad en dichtbij het strand is het een ideale locatie voor velen. En niet alleen woningzoekenden kijken graag rond in Hoofddorp. Ook steeds meer bedrijven vestigen zich hier, wat natuurlijk heel goed is voor de lokale economie. De hypotheekadviseurs op onze vestiging in Hoofddorp zijn natuurlijk prima op de hoogte van alle lokale ontwikkelingen op de huizenmarkt en alle veranderingen in hypotheekland. Dat is dus tweemaal de kennis waar jij behoefte aan hebt.

Jouw situatie

Ga je je eerste woning kopen, of wil je je huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken?

Plan nu jouw vrijblijvende belafspraak

 • Vanaf € 2.295, fiscaal aftrekbaar
 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering
 • Onafhankelijk advies
 • Inclusief woonlastenverzekering
 • Keuze uit 35 geldverstrekkers
 • Alle adviseurs zijn universitair opgeleid

Het beste hypotheekadvies van Hoofddorp

Bij Viisi zijn we ervan overtuigd dat je het beste hypotheekadvies kan geven als je ook bekend bent met de plaats waar de woning gekocht wordt. Daarom kiezen wij voor lokale kantoren, met hypotheekadviseurs die de stad kennen. Dat de huizenprijzen in Amsterdam nog steeds stijgen, is geen geheim. De dorpen en steden rondom onze hoofdstad profiteren hier aardig van mee. Deze gemeenten zijn steeds meer in trek, dus een huis kopen in Hoofddorp is een goede investering.

Om je ervan te verzekeren dat je bij Viisi het beste hypotheekadvies krijgt, bieden we je eerst een vrijblijvende telefonische afspraak, zo krijg jij een beter gevoel bij ons. Wij kennen onze klanten en weten dat jullie graag goed beslagen ten ijs gaan. Dat vinden wij een goede zaak en daarom hebben we seminars opgezet waar er ruimte is voor antwoorden op al je vragen. Deze seminars worden onder andere in Amsterdam georganiseerd en voorgezeten door een universitair opgeleide consultant. Zo weet jij in 2,5 uur waar je rekening mee moet houden bij de aankoop van een huis in Hoofddorp.

Hoofddorp als woonplaats

Hoofddorp heeft geen rijke Middeleeuwse historie of Romeinse ruïnes, maar wel een heel bijzonder verhaal. Wie ter wereld woont er nu in een stad die is gebouwd op een drooggelegd stuk land? Dit was halverwege de 19e eeuw zeer modern in Nederland en voor veel landen is dit nog steeds iets heel erg vooruitstrevends. De hang naar innovatie zit in het dna van deze polderstad. Hoofddorp is continu bezig met vernieuwing en presenteert zichzelf als een goed bereikbare, duurzame en levendige stad.

De naam Hoofddorp past eigenlijk niet meer bij deze innovatieve stad met meer dan 75.000 inwoners. Dat vond de heer Melis Spaans ook. In 2005 heeft hij, als machinefabriekeigenaar en oud-dijkgraaf, een verzoek aan het college van B&W gedaan om de stad om te dopen tot Meerstad. Zijn verzoek is vooralsnog niet ingewilligd, dus je verhuist nog gewoon naar de stad die een dorp in zijn naam heeft.

Met de huidige groeiplannen wordt Hoofddorp alleen nog maar stedelijker. De verwachting is dat de stad in 2020 zo’n 90.000 inwoners heeft. Om al deze mensen een plek te geven wordt hard gewerkt aan de bouw van nieuwe woningen. In zes nieuwe woonwijken in het zuidoosten worden al 3.500 woning gerealiseerd. Er liggen ook plannen voor een chiquere woonwijk, met de komst van steeds meer bedrijven en grote kantoren is daar ook behoefte aan.

Professioneel hypotheekadvies Hoofddorp

Speelt je werkzame leven zich af in Amsterdam of een andere stad in de Randstad, dan is Hoofdorp een prima locatie voor jou. De centrale ligging en de goede bereikbaarheid, met de trein, de auto en in de buurt van Schiphol, maken dat je snel thuis bent. Zoek je dat nieuwe thuis alleen of samen? Heb je een gezin, groot of klein? De hypotheekadviseurs van Viisi denken graag met je mee en zoeken naar een hypotheekoplossing die passend is. Of je nu naar Hoofddorp wilt verhuizen of toch liever naar een andere plaats: Viisi financiert jouw droom.

Wist je dat:

 • De gemiddelde waarde van een woning in Hoofddorp € 269.000,- is.
 • Er 60.000 woningen zijn in deze fijne stad.
 • Een huis gemiddeld 52 dagen te koop staat.
 • Hoofddorp Zuid en Vrijschot Noord zijn mogelijk interessante buurten voor je.

Wil je meer weten? Onze consultants weten als geen ander wat er speelt en geven je graag passend advies.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Plan vrijblijvend een telefonisch hypotheek oriëntatiegesprek, wanneer het jou uitkomt. Kijk je verder dan alleen Hoofddorp? Ook dan kunnen we je wellicht van dienst zijn met hypotheekadvies. We hebben vele andere kantoren, mooi verspreid door het land. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van al onze vestigingen. Bel met één van onze adviseurs om te horen wat we voor je kunnen doen!

Eerste woning kopen?

Ben je van plan om je eerste woning te gaan kopen? Dan kunnen we je daarbij helpen. Voor jou is het prettig om een overzicht te hebben van alles wat relevant is bij de aankoop van je eerste woning. Daarom hebben we een whitepaper voor je in elkaar gezet die al deze belangrijke punten bevat. Download de whitepaper hieronder en als er iets niet duidelijk is, horen we het graag.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Viisi Great Place to Work
 • Viisi heeft Keurmerk Talentontwikkeling
 • Viisi Independer Hypotheekprijs
 • Viisi bij de top 250 groeibedrijven
 • Viisi FD Gazellen 2014-2018

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Hoofddorp, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Webinars

Meld je nu aan