Hypotheekadvies Haarlem

Persoonlijk, efficiënt & onafhankelijk door universitair opgeleide hypotheekadviseurs

Maak nu een belafspraak

Afgesloten hypotheken 11.140 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,8 gemiddelde klantwaardering
€ 4,2 miljard aan hypotheken gefinancierd

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Haarlem, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Viisi helpt je met passend hypotheekadvies. Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Webinar 'Woning kopen'

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bezoek dan ons digitale woningwebinar!

 • Dinsdag 9 oktober van 19:00 tot 21:30 uur
 • Maandag 12 november van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak
  Tijdens het gesprek kom jij te weten wat je mogelijkheden zijn.
 2. Persoonlijk online video gesprek
  We bespreken welke hypotheek het best bij je past.
 3. Hypotheekaanbod op maat
  Wij zoeken de juiste geldverstrekker die aansluit bij jouw wensen.
 4. De aanvraag bij de geldverstrekker
  Wij bereiden de aanvraag helemaal voor en je ontvangt een passend voorstel.
 5. Je huis gefinancierd!
  Je mag naar de notaris voor de sleutels van je huis.
Naar stappenplan

Wat zeggen klanten over Viisi Haarlem?

Lees alle reviews

Woningmarkt in Haarlem

In Haarlem gaan woningen momenteel als warme broodjes over de toonbank. Ben je zelf op zoek naar een huis in Haarlem? Wees er snel bij, maar doe ook niet zomaar een bod. Een voorlopig koopcontract zonder financieringsvoorbehoud is niet helemaal zonder risico. Kies je voor hypotheekadvies van Viisi in Haarlem? Dan leggen we de risico’s graag voor je uit.

Tussen 2013 en 2016 stegen de huizenprijzen in Haarlem met bijna 22%. Over heel Nederland bekeken stegen alleen in Amsterdam de huizenprijzen nog iets sneller. Woningen in Haarlem die al jarenlang te koop stonden, raakten rond 2015 toch weer in trek. Tegenwoordig worden verreweg de meeste woningen al binnen één tot twee weken verkocht. In de helft van de gevallen zelfs boven de vraagprijs. We bespreken daarom ook de voor- en nadelen van een aankoopmakelaar als je hypotheekadvies in Haarlem wilt. We kunnen je eventueel ook in contact brengen met een betrouwbare aankoopmakelaar om je kansen in Haarlem te vergroten.

Meer over de woningmarkt in Haarlem

Jouw situatie

Ga je je eerste woning kopen, wil je je huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken?

Plan nu jouw vrijblijvende belafspraak

 • Vanaf € 2.195, fiscaal aftrekbaar
 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering
 • Onafhankelijk advies
 • Inclusief woonlastenverzekering
 • Keuze uit 35 geldverstrekkers
 • Alle adviseurs zijn universitair opgeleid

Hypotheekadvies in Haarlem nodig? Viisi helpt!

Niet alleen Amsterdam is ontzettend in trek onder woningzoekenden, ook Haarlem doet mee. En dat merken we bij Viisi maar al te goed. De koopwoningen gaan hard in deze stad. Laat je daarom goed adviseren voordat je overgaat tot één van de grootste aankopen uit je leven. Bij Viisi kun je terecht met al je hypotheekvragen. Onze universitair geschoolde adviseurs geven je professioneel hypotheekadvies in Haarlem. Of je nu een starter, een doorstromer, oversluiter of een expat bent. Maak direct een vrijblijvende eerste telefonische afspraak om te horen wat je mogelijkheden zijn.

Waarom wonen in Haarlem?

Haarlem heeft alles wat je hart begeert: historie, monumentale panden, grachten, veel cafés en restaurantjes, aantrekkelijke winkels, een stadsbos en nog veel meer. Je bent zo bij het strand en met het openbaar vervoer kom je van de hoofdstad van Noord-Holland snel in het centrum van Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Het zal je niet verbazen dat de koopwoningen in Haarlem dan ook erg gewild zijn. Dit is vooral sinds 2015 het geval, toen duidelijk werd dat de rente maar bleef dalen. Na Amsterdam is Haarlem de grootste stad van Noord-Holland. Vaak kopen starters op de woningmarkt in Amsterdam hun volgende woning in Haarlem, vanwege de schitterende wijken en de ligging.

Eerste woning kopen?

Ben je van plan om je eerste woning te gaan kopen? Ook dan kunnen we je helpen. Als starter is het prettig om een overzicht te hebben van alles wat relevant is bij de aankoop van je eerste woning. Daarom hebben we een whitepaper voor je geschreven die al deze belangrijke punten bevat. Download de whitepaper hieronder en neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huis kopen in Haarlem: dit speelt er

Of je nu een starter of een doorstromer bent op de woningmarkt, het is altijd verstandig om hypotheekadvies in te winnen. Bij Viisi weten we wat er op de woningmarkt in Haarlem speelt en kunnen we je goed adviseren. Wist je bijvoorbeeld dat:

 • na Amsterdam de huizenprijzen in Haarlem het hardst gestegen zijn in de afgelopen jaren?
 • de meeste woningen in Haarlem binnen één tot twee weken verkocht worden?
 • 50% van de woningen boven de vraagprijs verkocht wordt?
 • het aantal nieuwbouwwoningen stagneert omdat er binnen de stad haast geen plek meer is om nieuwe woningen te realiseren? De weinige nieuwbouwwoningen die wél gerealiseerd worden, vinden vrijwel meteen een eigenaar.

Daarnaast kom je zonder aankoopmakelaar in Haarlem wat moeilijker aan een nieuwe woning. We zien bij Viisi ook steeds vaker dat mensen een huis in Haarlem kopen zonder financieringsvoorbehoud. Dit kan in sommige gevallen gunstig voor je uitpakken, maar als koper loop je ook het risico op een boete in het geval je het huis toch niet kunt financieren. Onze consultants hebben veel ervaring met al deze kwesties. Wil je weten waar je aan toe bent? Kom dan voor hypotheekadvies naar Viisi in Haarlem. Wij kijken naar jouw situatie, wensen en behoeften en geven je altijd een passend advies.

Professioneel hypotheekadvies Haarlem

Benieuwd naar jouw woonmogelijkheden in Haarlem? Plan een hypotheekadviesgesprek in Haarlem in met één van onze adviseurs. Wil je weten wat je mogelijkheden zijn in één van de andere steden in de Randstad? Viisi heeft meerdere kantoren, waaronder in RotterdamDelftAmsterdam en Utrecht. Onderaan deze pagina vind je een overzicht met onze vestigingen.

Daarnaast bieden we aan iedereen die voor het eerst een woning koopt ook op een andere manier hypotheekadvies in Haarlem aan, namelijk met seminars. Ben je op zoek naar informatie over de woningmarkt en het financieren van een woning in Haarlem? Dan is het seminar het beste vertrekpunt. Het bijwonen van een van onze seminars is geheel gratis en in slechts één avond ben je op de hoogte van alle ins en outs en je mogelijkheden op de woningmarkt.

 • Viisi Great Place to Work
 • Viisi heeft Keurmerk Talentontwikkeling
 • Viisi Independer Hypotheekprijs
 • Viisi bij de top 250 groeibedrijven
 • Viisi FD Gazellen 2014-2018