Hypotheekadvies Amstelveen

Persoonlijk, efficiënt & onafhankelijk door universitair opgeleide hypotheekadviseurs

Maak nu een belafspraak

Afgesloten hypotheken 11.140 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,8 gemiddelde klantwaardering
€ 4,2 miljard aan hypotheken gefinancierd

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak
  Tijdens het gesprek kom jij te weten wat je mogelijkheden zijn.
 2. Persoonlijk online video gesprek
  We bespreken welke hypotheek het best bij je past.
 3. Hypotheekaanbod op maat
  Wij zoeken de juiste geldverstrekker die aansluit bij jouw wensen.
 4. De aanvraag bij de geldverstrekker
  Wij bereiden de aanvraag helemaal voor en je ontvangt een passend voorstel.
 5. Je huis gefinancierd!
  Je mag naar de notaris voor de sleutels van je huis.
Naar stappenplan

Plan een belafspraak met een Viisi hypotheekadviseur

Als je op zoek bent naar een huis in de buurt van Amsterdam, dan is Amstelveen een prima plek om eens rond te kijken. Zoek je een koopwoning in de regio Amstelveen, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Webinar 'Woning kopen'

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bezoek dan ons digitale woningwebinar!

 • Dinsdag 9 oktober van 19:00 tot 21:30 uur
 • Maandag 12 november van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan

Wonen in Amstelveen

Van oudsher is Amstelveen een plek waar welvarende Amsterdammers gingen wonen, om de drukte van de stad te mijden. De drukte uit de weg gaan is vandaag de dag wat lastiger. Met bijna 100.000 inwoners is het dorp van weleer inmiddels aardig volgroeid tot een serieuze stad. Wat wel bijzonder is, is dat de aandacht voor groen hoog op de agenda staat en daar ook altijd al heeft gestaan. In Amstelveen zelf vind je veel groene plekken en de stad ligt ook naast het Amsterdamse Bos en Groengebied Amstelland. Bovendien vind je in de directe omgeving van de stad ook enkele bijzondere heemparken.

In de jaren zestig was Amstelveen de snelstgroeiende stad van ons land. Gelukkig ging die groei gepaard met serieuze aandacht voor woonkwaliteit en groenvoorzieningen. Inmiddels verloopt de groei gestaag. In de “Atlas voor gemeenten 2003”, opgesteld door onderzoeksbureau Nyfer, staat Amstelveen op een eerste positie als meest aantrekkelijke grote stad van Nederland. De goede bereikbaarheid, de ligging ten opzichte van Amsterdam. De veiligheid en de ruime aandacht voor cultuur maakten dat Amstelveen deze eervolle vermelding verdiende.

Jouw situatie

Ga je je eerste woning kopen, of wil je je huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken?

Plan nu jouw vrijblijvende belafspraak

 • Vanaf € 2.195, fiscaal aftrekbaar
 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering
 • Onafhankelijk advies
 • Inclusief woonlastenverzekering
 • Keuze uit 35 geldverstrekkers
 • Alle adviseurs zijn universitair opgeleid

Het beste hypotheekadvies van Amstelveen

Wij geloven dat goed hypotheekadvies enkel gegeven kan worden als er, naast ruime en actuele kennis van de hypotheken, ook kennis is van de (toekomstige) woonplaats. Dat is de reden dat we werken met kantoren op locatie en adviseurs die de stad kennen. Als je investeert in een woning in Amstelveen, kies je financieel gezien voor zekerheid. Onder de rook van Amsterdam, centraal gelegen ten opzichte van de gehele randstad en vlakbij de bossen en het strand, zal de populariteit van de stad alleen maar groeien, en daarmee de huizenprijzen dus ook.

Ons vrijblijvende, telefonische oriëntatiegesprek geeft jou de ruimte om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen. En of het goed voelt. Vind je het ook prettig om zelf veel informatie te hebben? Speciaal voor mensen die graag goed op de hoogte zijn, bieden we seminars. Dit zijn gratis bijeenkomsten, in de avond, die worden geleid door een universitair opgeleide consultant. Het biedt de ruimte voor informatieoverdracht, het stellen van vragen en sparren over uitdagingen en oplossingen.

Wat heeft Amstelveen te bieden?

Eerder heb je kunnen lezen dat Amstelveen een bijzonder groene stad is. Zeker als je een drukke baan hebt is het heerlijk om vlakbij fijne parken en mooie bossen te wonen. Even uitwaaien op het strand is ook geen probleem, je bent er zo. Voor werk, uitgaan of winkelen kan je prima in Amstelveen blijven, maar liggen Amsterdam en andere grote steden ook prettig dichtbij.

Het winkelcentrum van Amstelveen is zeer modern. In het Stadshart bevinden zich naast grote winkelketens en leuke boetiekjes ook een grote, centrale bibliotheek, culturele voorzieningen, horeca en kantoren. Het winkelgebied is het grootste van de regio ten zuiden van Amsterdam.

Zoals in veel grote steden is het in Amstelveen een smeltkroes van culturen. Bijzonder is het feit dat de grootste groep bewoners, op Nederlanders na, Japanners zijn. Door de centrale ligging ten opzichte van enkele grote, internationale kantoren, wonen veel expats in Amstelveen. Naast Japanners vind je er ook veel Chinezen en Indiërs. Deze bevolkingssamenstelling reflecteert ook in het winkelgebied, echte Japanse winkeltjes zorgen voor kleur en smaak in het winkelcentrum.

We mogen wel stellen dat er iets bijzonders in het drinkwater van Amstelveen zit. De stad brengt internationaal bekenden voort. In de entertainmentindustrie zien we de succesvolle DJ Martin Garrix en de in Amerika spelende acteurs Famke Janssen en Michiel Huisman. De trots van Kopenhagen, Brussel en Amsterdam is vertegenwoordigd in het Cobra Museum: kunst vanuit een naïeve en pure gedachte.

Spreekt deze stad in het groen je aan, bel ons dan, dan zorgen we samen dat jij het huis van je dromen en mogelijkheden kunt kopen.

Professioneel hypotheekadvies Amstelveen

Woon je graag centraal ten opzichte van de Randstad? Of ben je opgegroeid in Amstelveen en ben je op zoek naar een nieuwe woning? Is je gezinssituatie veranderd of ben je starter op de woningmarkt? Wij kijken samen met jou naar de hypotheekmogelijkheden. Viisi kent de stad en kan je zo nog meer vertellen dan over de hypotheek alleen.

Enkele feiten op een rij:

 • Randwijck, Stadshart en Patrimonium zijn interessante buurten voor hogere inkomens.
 • De gemiddelde WOZ-waarde bedraagt € 296.000,-.
 • Eén van de ruim 40.000 woningen van Amstelveen wordt jouw nieuwe huis.

Wil je meer weten? Onze consultants weten als geen ander wat er speelt en geven je graag passend advies.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend, telefonisch oriëntatiegesprek. We bellen wanneer het jou uitkomt, zodat je de tijd hebt om ons rustig je ideeën en vragen voor te leggen. Richt je je blik verder dan alleen Amstelveen? We hebben locatiekantoren door het hele land, dus altijd een adviseur die bekend is met jouw toekomstige woonplaats.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Viisi Great Place to Work
 • Viisi heeft Keurmerk Talentontwikkeling
 • Viisi Independer Hypotheekprijs
 • Viisi bij de top 250 groeibedrijven
 • Viisi FD Gazellen 2014-2018

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Amstelveen, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Webinar 'Woning kopen'

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bezoek dan ons digitale woningwebinar!

 • Dinsdag 9 oktober van 19:00 tot 21:30 uur
 • Maandag 12 november van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan