Hypotheekadvies Amsterdam-Noord

Persoonlijk, efficiënt & onafhankelijk door universitair opgeleide hypotheekadviseurs

Maak nu een belafspraak

Afgesloten hypotheken 11.140 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,8 gemiddelde klantwaardering
€ 4,2 miljard aan hypotheken gefinancierd

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak
  Tijdens het gesprek kom jij te weten wat je mogelijkheden zijn.
 2. Persoonlijk online video gesprek
  We bespreken welke hypotheek het best bij je past.
 3. Hypotheekaanbod op maat
  Wij zoeken de juiste geldverstrekker die aansluit bij jouw wensen.
 4. De aanvraag bij de geldverstrekker
  Wij bereiden de aanvraag helemaal voor en je ontvangt een passend voorstel.
 5. Je huis gefinancierd!
  Je mag naar de notaris voor de sleutels van je huis.
Naar stappenplan

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in Amsterdam-Noord, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Webinar 'Woning kopen'

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bezoek dan ons digitale woningwebinar!

 • Dinsdag 9 oktober van 19:00 tot 21:30 uur
 • Maandag 12 november van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan

Wat zeggen klanten over Viisi?

Lees alle reviews

Wonen in Amsterdam-Noord

Onze hoofdstad Amsterdam is met ruim 850.000 inwoners de grootste van het land. Op de plek waar Amsterdam-Noord nu ligt, werd voorheen turf gewonnen. In 1393, ongeveer 93 jaar nadat de stad stadsrechten kreeg, werd het Noordelijke gebied bij Amsterdam gevoegd. Aan het eind van de zestiende eeuw barstte de stad uit haar voegen met de komst van steeds meer mensen en was de tijd rijp om buiten de stadsgrenzen te treden. Dit is nu bekend als de grachtengordel. Tot eind negentiende eeuw was Noord vooral de plek van zware industrie en werden er steeds meer arbeiderswijken in de buurt gebouwd om de werknemers te huisvesten.

Het Amsterdam van tegenwoordig is multicultureel, levendig en een ideale woon -en werklocatie. Het centrum is levendig en gezellig met meer dan 86.00 inwoners. Dat Noord populairder is dan ooit, is merkbaar aan het feit dat hier meer inwoners wonen dan in het centrum, ruim 92.000. De zware industrie is inmiddels grotendeels verdwenen en Noord is the place to be. Met alle musea, theaters, concertzalen, rondvaarten, maar ook universiteiten, hogescholen en veel bedrijven, is Amsterdam voor iedereen.

Wil je weten hoe het ervoor staat op de huizenmarkt en in hypotheekland? Onze Viisi hypotheekadviseurs zijn volledig op de hoogte en helpen je graag met het vinden en bekostigen van je droomhuis.

Jouw situatie

Ga je je eerste woning kopen, of wil je je huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken?

Plan nu jouw vrijblijvende belafspraak

 • Vanaf € 2.195, fiscaal aftrekbaar
 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering
 • Onafhankelijk advies
 • Inclusief woonlastenverzekering
 • Keuze uit 35 geldverstrekkers
 • Alle adviseurs zijn universitair opgeleid

Hypotheekadvies in Amsterdam-Noord bij Viisi

Waarom je zo goed bij ons terecht kan voor hypotheekadvies in Amsterdam-Noord? Omdat we er zelf werken! Op onze lokale kantoren werken hypotheekadviseurs die Amsterdam tot in de puntjes kennen. Onze hypotheekadviseurs werkzaam op onze kantoor in Amsterdam-Noord, kennen alle ins en outs van Amsterdam Centraal, Zuid Oost, West en natuurlijk Amsterdam-Noord.

Eén ding is duidelijk: Amsterdam-Noord bruist. De horecagelegenheden, winkels en hotels schieten als paddenstoelen uit de grond. Grote bedrijven als MTV en IDT hebben zich er gevestigd, de authentieke loods op de werf heeft immers een enorme aantrekkingskracht. Er heerst een mix van landelijk en modern aan de andere kant van het IJ. Wissel de rust in alle pittoreske dorpjes af met de beste festivals van de stad op de NDSM-werf. Dus pak de pont en ervaar het leven aan overkant van het IJ. Of pak de Noord/Zuidlijn, waarmee je binnen 5 minuten van Centraal naar Noord reist, en andersom natuurlijk!Vanuit Amsterdam Centraal ga je op pad door het prachtige Amsterdamse centrum. De plek van de grachtengordel, opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De plek met de schilderachtige 9 Straatjes, het Vondelpark op steenworp afstand van het Leidseplein en de meest bekende buurt van Amsterdam, De Jordaan. De plek waar altijd iets te doen is.

Eerste woning kopen in Amsterdam-Noord?

Dan is het interessant voor je om onze whitepaper voor starters op de woningmarkt te downloaden. Dit kan hieronder. In de whitepaper vind je de belangrijkste informatie over hypotheken en de meest gestelde vragen van andere starters.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Professioneel hypotheekadvies Amsterdam-Noord

De bereikbaarheid van de stad is uitstekend. Of je nu met de fiets, auto of het OV naar de stad wilt, je kunt overal makkelijk komen. Het is ook mooi meegenomen dat vliegveld Schiphol dichtbij is. Steeds meer bedrijven en mensen ontdekken het potentieel van Amsterdam-Noord, jij ook? Als je graag wilt verhuizen binnen of naar Amsterdam, zijn onze Viisi hypotheekadviseurs beschikbaar om je hierbij te helpen. Samen zoeken we naar een hypotheekoplossing die past bij je wensen en situatie. Enkele feiten over de Amsterdamse woningmarkt:

 • De gemiddelde verkoopprijs van een woning in Amsterdam is € 288.000
 • Per vierkante meter betaal je gemiddeld rond de € 4800
 • Er staan meer dan 48.000 woningen te koop
 • Dit tegenover meer dan 38.000 verkochte woningen
 • Bij verkoop staat een huis gemiddeld 45 dagen te koop

Meer weten over wonen in Amsterdam-Noord? Onze hypotheekadviseurs kennen de stad door en door en geven je graag passend advies.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Bij ons plan je geheel vrijblijvend een telefonisch hypotheek oriëntatiegesprek in. Ook als je verder wilt kijken dan Amsterdam-Noord. Ben je benieuwd naar één van de andere windstreken of naar je opties voorbij Amsterdam? Omdat we kantoren hebben op verschillende plekken in het land, kun je eenvoudig contact opnemen met het kantoor op de locatie van je voorkeur. Tot snel bij Viisi!

 • Viisi Great Place to Work
 • Viisi heeft Keurmerk Talentontwikkeling
 • Viisi Independer Hypotheekprijs
 • Viisi bij de top 250 groeibedrijven
 • Viisi FD Gazellen 2014-2018

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in Amsterdam Noord, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Webinar 'Woning kopen'

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bezoek dan ons digitale woningwebinar!

 • Dinsdag 9 oktober van 19:00 tot 21:30 uur
 • Maandag 12 november van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan