Onafhankelijke hypotheekadviseur

Onze gespecialiseerde adviseurs vergelijken alle hypotheken. Zo vinden we de hypotheek die het beste bij jou past.

Plan direct een gratis afspraak

Ben je aan het bieden of heb je al een geaccepteerd bod?

Dan is het tijd om te handelen! Onze adviseurs controleren dan of jouw bod haalbaar is en plannen een hypotheekgesprek met je in. Zo weet je precies wat je te wachten staat tijdens het financieringstraject. Plan hieronder eerst jouw afspraak met één van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs.

Plan een vrijblijvende afspraak

Afgesloten hypotheken 15.538 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,9 gemiddelde klantwaardering
€ 6,3 miljard aan hypotheken gefinancierd

Voor je begint: wat voor hypotheekadviseur wil je?

Je kunt ervoor kiezen om direct bij een hypotheekverstrekker te informeren naar de je mogelijkheden. Het nadeel hiervan is natuurlijk dat die geldverstrekkers alleen hun eigen producten aanbieden. De kans dat hun product het best bij jou past, is dus vrij klein. Een onafhankelijke hypotheekadviseur heeft vaak een groter aanbod, maar ook dit kan sterk variëren per adviseur. Let hier dus op bij je keuze!

Bij Viisi werken we samen met een breed aanbod van 40 hypotheekverstrekkers. Dat is vrijwel de gehele markt. We vergelijken deze partijen uitgebreid met elkaar, op basis van jouw behoeften. Zo komen we samen tot hypotheekverstrekker die het best bij jouw situatie past.

Plan direct een afspraak

Hypotheekadvies bij Viisi Hypotheken

Bij Viisi kun je al vanaf € 2.695 hypotheekadvies inwinnen. Met een volledig advies krijg je toegang tot vrijwel alle hypotheekverstrekkers.

✓ Academisch opgeleide adviseur tijdens jouw hypotheektraject

Een belangrijke reden om voor een adviseur te kiezen is dat hij of zij goed opgeleid is. Een adviseur moet namelijk kunnen adviseren en dat is iets anders dan verkopen. Bij een goed hypotheekadvies wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met fiscaliteit, werkloosheids-, arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisico. Alle Viisi adviseurs zijn universitair opgeleid.

✓ Inclusief overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering keert een bedrag uit als je tijdens de afgesproken looptijd komt te overlijden. Deze polis sluit je vaak af in combinatie met een hypotheek. Bij Viisi is het afsluiten van deze verzekering inbegrepen en betaal je niets extra’s.

✓ Inclusief woonlastenverzekering: dekking bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid

Met de arbeidsongeschiktheids- en werkloosheidsdekking verzeker je het bedrag dat je per maand nodig hebt voor de aflossing van je hypotheek in het geval je arbeidsongeschikt raakt. Het afsluiten van de woonlastenverzekering is inbegrepen bij een Viisi hypotheek.

✓ Vast tarief voor advies & bemiddeling

Veel hypotheekadviseurs werken met een richtbedrag voor advies en bemiddeling, waardoor je bij het intakegesprek pas hoort wat de precieze kosten worden. Bij Viisi zijn we duidelijk en weet je vooraf wat je gaat betalen, zonder aanvullende maandelijkse kosten.

✓ Inclusief schadeverzekeringen

Je bent verplicht om vanaf de ingangsdatum van de hypotheek een opstalverzekering te hebben. Het is dan ook een goed moment om na te gaan welke schadeverzekeringen verstandig zijn in je situatie. Het afsluiten en vergelijken van schadeverzekeringen is zonder extra kosten inbegrepen bij Viisi.

✓ Betaal met iDeal

Geen gedoe met pinlimieten ophogen of betalingskenmerken handmatig invullen, gewoon betalen met iDeal. Je krijgt een link toegestuurd waarmee je binnen een minuut je betaling hebt afgerond.

Wil je jouw mogelijkheden eens vrijblijvend met een adviseur bespreken? Plan dat een afspraak wanneer het je uitkomt.

Plan direct een afspraak

Webinars

Meld je aan

Wij willen graag de beste hypotheekadviseur zijn. Wat zeggen klanten over Viisi?

We hebben {{ total }} reviews gekregen met een gemiddeld cijfer van:

9,9

Hoe komen we tot dit cijfer?

{{ review.date }}

{{ review.review }}

{{ review.name }}

Review via: {{ review.source }}

{{ review.advisor }}

Ontdek in welke steden de koffie of thee voor je klaarstaat

Viisi heeft 28 locaties in Nederland

bekijk alle locaties