Voor wie is dit seminar?

Voor iedereen die zich oriënteert op het kopen van een (eerste) woning in Amsterdam biedt ons seminar een uitstekende start. Na het seminar:

  • Ben je goed voorbereid op de aankoop en financiering van jouw (eerste) woning
  • Zijn al je vragen beantwoord
  • Weet je wat de ervaringen en tips van gelijkgestemden zijn

Ik wil me aanmelden

Wat gaan we doen?

Wonen in de hoofdstad is helaas niet iedereen gegund. We kunnen jouw kansen wel proberen te vergroten door je in ieder geval financieel uitstekend voor te bereiden op de aanschaf van een koopwoning in Amsterdam. Het seminar in Amsterdam is dé eerste stap naar jouw eigen  koopwoning. In één avond nemen we je stapsgewijs mee in alles wat erbij komt kijken als je een eigen woning in Amsterdam of buursteden gaat kopen. Alle fases komen aan bod: het oriënteren, zoeken, kopen én financieren van je toekomstige woning. Verschillende Viisi-adviseurs uit Amsterdam geven in een informele setting antwoord op al jouw vragen.

We bespreken onder andere de volgende vragen:

  • Hoe staat de markt ervoor in Amsterdam? Is nu kopen gunstig?
  • Wat kan ik (maximaal) lenen?
  • Welke keuzes kom ik tegen bij het selecteren van de beste hypotheek?
  • Wat kan Viisi voor mij betekenen?
  • Heb ik wel of geen aankoopmakelaar nodig?
  • Hoe zit het met eigen geld? Of met geld van ouders die mij willen helpen?

Waarom is dit seminar gratis?

We organiseren dit seminar, omdat het voor ons een sympathieke, maar ook nuttige manier is om jou (beter) te leren kennen. Iedereen die geïnteresseerd is en zich graag goed voorbereidt op het kopen van een woning is van harte welkom bij ons seminar.

Bij de aankoop van een woning worden vaak in korte tijd veel belangrijke beslissingen genomen. Dit seminar helpt je om de juiste keuzes te maken. Door jou te helpen met een goede voorbereiding, verloopt het financieringsproces vaak een stuk vlotter!

Hoe werkt het?

Al onze seminars beginnen om 19:00 uur en duren ongeveer 90 minuten. Je komt gezellig langs bij ons kantoor in Amsterdam aan het Surinameplein 124 (op de vierde verdieping). Na je aanmelding krijg je per mail een bevestiging en meer informatie over de seminar. Op het seminar zelf kun je direct al je vragen stellen aan een van onze adviseurs. En luister ook vooral mee naar de vragen van je mede-woningzoekenden.

Meld je hieronder aan voor het gratis seminar

 

Wil je hypotheekadvies in Amsterdam? Kom gerust langs.

Adres

Viisi Amsterdam
Surinameplein 124
1058 GV Amsterdam

Route op Google Maps

Contact

Bel: 020 811 88 00
Mail: hello@viisi.nl