Prijzen krijgen is leuk! Niet alleen omdat wij wel van een feestje houden, maar vooral omdat het een (onafhankelijke) bevestiging is dat we als onderneming goed op weg zijn. 

Onze Viisi cirkel geeft aan wat wij belangrijk vinden (voor meer informatie, lees ook onze purpose). Deze kernprincipes zie je ook terug in de prijzen die we ontvangen.

Werkgeversprijzen

De tevredenheid van onze eigen mensen, of de ‘happiness factor’ zoals wij het noemen, staat bij ons op de eerste plaats. Wij zijn ervan overtuigd dat gelukkige medewerkers niet alleen de basis voor klanttevredenheid vormen, maar ook beslissend zijn voor het innovatief vermogen van de onderneming. Daarmee creëren onze mensen ons lange termijn succes.

Jaarlijks doen we aan meerdere werkgeverstevredenheidsonderzoeken mee, zoals het onderzoek van Great Place to Work of Satisaction. Op die manier krijgen we een goed, objectief beeld van de tevredenheid van onze mensen en waar kansen voor verbetering liggen.

Best Workplace Nederland – 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 én 2021!

Viisi mag zich ‘Best Workplace 20201’ van Nederland noemen.  Dit is het zesde jaar op rij dat we ons mogen mengen tussen de ‘Best Workplaces’ van Nederland. De laatste drie jaar voeren we de lijst zelfs aan, en daar zijn we trots op! Daarbovenop zijn we vierde op de lijst van Best Workplaces Europa in de categorie tot vijftig medewerkers.

Best workplaces 2016-2021

Nationaal Keurmerk Talentontwikkeling – 2016, 2019, 2020 én 2021

Door continue aandacht voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling krijgen starters en young professionals volop kansen en ruimte om verder te groeien binnen onze organisatie. Voor die begeleiding heeft Viisi het Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling van SatisAction voor 2016 ontvangen. Ook in 2019, 2020 en 2021 mochten we het keurmerk in ontvangst nemen. Het onderzoek is gebaseerd op promotie-onderzoek van dr. Mirjam Baars, MBA in samenwerking met PWnet en SatisAction.

Klanttevredenheidsprijzen

Wij willen voor onze klanten een echt WOW-gevoel creëren. We zijn daarom reuze blij dat we al meerdere keren de Independer hypotheekaward hebben mogen ontvangen. Toch denken we dat het allemaal nog veel beter en sneller kan en moet, in alle stappen van de keten. Stel je eens voor dat je jouw hypotheek in één dag rond zou kunnen krijgen en daarmee gelijk weet of jouw droomhuis echt van jou is. Van dat scenario zijn we nu in de financiële sector nog verwijderd.

Independer Hypotheekprijs regio Haaglanden – 2013, 2015, 2016 en 2017

Viisi heeft na 2013, 2015 en 2016 voor de vierde keer de Independer hypotheekprijs voor ‘Beste kantoor’ gewonnen in de regio Haaglanden. Op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten hebben onze klanten ons in Den Haag tussen 1 maart 2015 en 1 maart 2016 beoordeeld met een 9,2.

Independer Viisi Den Haag

Independer Hypotheekprijs regio Utrecht – 2017

Ook in Utrecht heeft Viisi de Independer Hypotheekprijs 2017 gewonnen. Voor het eerst krijgt Viisi Utrecht de prijs met een gemiddelde beoordeling van 9,1.

Bedrijfsprijzen

We zijn trots dat we al vier keer op de lijst van snelst groeiende bedrijven van Nederland, de FD Gazellen, beland zijn. Die prijs is natuurlijk leuk om te krijgen, maar voor ons is groei geen doel op zich. Kwaliteit en lange termijn groei zijn voor ons veel belangrijker dan korte termijn succes. Daarnaast is het voor een klein bedrijf natuurlijk ook makkelijker om procentueel sterk in omzet te stijgen dan voor een groot bedrijf, en spelen ook marktontwikkelingen een rol. Enige bescheidenheid op dit gebied kan wat ons betreft dan ook geen kwaad. Tegelijkertijd biedt groei kansen voor iedereen binnen het bedrijf. Als je groeit zijn er volop mogelijkheden om nieuwe projecten te starten of zelfs binnen de onderneming te gaan ondernemen (intrapreneurship).

Sprout Challenger50 – 2019

Sprout publiceert elk jaar de Challenger50, de lijst met meest uitdagende bedrijven van Nederland en Viisi is er in 2019 onderdeel van. Het draait om ondernemers die gedreven zijn om hun markt te vernieuwen, de wereld met hun impact beter willen maken en hun klanten beter willen bedienen dan ze gewend zijn. Dat kan op een duurzame of sociale manier, maar ook door dingen simpelweg beter, slimmer, goedkoper of sneller aan te pakken, met een innovatief businessmodel, dienst of product.

Sprout Challenger50 2019

Top 250 Groeibedrijven – 2018 & 2021

Viisi staat in 2021 opnieuw in de Top 250 Groeibedrijven! De lijst wordt ieder jaar samengesteld door NLgroeit. De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van bedrijven (scale-ups) met minimaal 10 FTE (Full-Time Equivalent) en/of minstens 5 miljoen euro omzet. Deze bedrijven realiseerden drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet.  We zijn blij om tussen deze grote namen te staan!

Top 250 Groeibedrijven

FD Gazelle – 2014, 2015, 2016, 2017 & 2018

Viisi is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is door het Financieele Dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle 2014, 2015, 2016, 2017 & 2018. Viisi behoort hiermee tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

FD Gazellen

Maatschappelijke prijzen

Wij vinden dat je als bedrijf goed moet zorgen voor je klanten en de mensen die bij je werken. Maar daar houdt je verantwoordelijkheid niet op. Als ondernemer of eigenaar en ook als medewerker heb je de verantwoordelijkheid naar de maatschappij toe om iets waardevols bij te dragen. Op die manier kunnen we de wereld steeds een stukje beter achterlaten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen kan zichtbaar worden in grote en kleine beslissingen die je maakt binnen je bedrijf. Wij proberen bij investeringen steeds voor een duurzame optie te gaan. Bij ons zijn het leggen van tweedehands vloerbedekking in ons hoofdkantoor of het aanschaffen van tweedehands kantoormeubelen hier voorbeelden van. Daarnaast werken wij zoveel mogelijk met lokale leveranciers samen, bijvoorbeeld voor het bestellen van onze lunch of onze boeken.

Circular Design Award 2016

De Circular Design Award is een prijs voor het beste circulaire ontwerp in kantoor- en projectomgeving. De prijs is in 2016 voor de eerste keer uitgereikt op initiatief van het Circulair Design Lab.

Het ontwerp van ons kantoor is van Césare Peeren van Superuse Studios, de pionier op het gebied van circulair design en circulaire architectuur. Het ontwerp is verkozen tot Circular Design 2016!

Circular Design Award 2016 Viisi