De nieuwe maatregelen om het coronavirus te bestrijden treffen ons allemaal in ons dagelijks leven. En wellicht ook jou middenin je huizenjacht. Misschien had je net een bod uitgebracht en wil je de financiering gaan regelen. Of geeft het gedwongen thuisblijven je nu extra tijd om eens goed op Funda rond te kijken. Genoeg reden om niet stil te blijven zitten, en dat doen we dan ook niet bij Viisi. Wij draaien de komende weken gewoon door! Alle hulp in jouw zoektocht naar een woning en passende hypotheek bieden we vanaf nu virtueel aan. Hieronder leggen we uit wat het voor jou betekent.

Heb je vragen over wat het coronavirus voor de woningmarkt en hypotheken betekent, kijk dan op onze pagina met veelgestelde vragen.

Geen fysieke afspraken, alles online
We boeken de komende weken – in ieder geval tot 1 juni – al onze fysieke afspraken om naar online afspraken via videochat. Welke links of apps je hiervoor nodig hebt hoor je voorafgaand aan de afspraak.

Wat betekent dit nu precies? Bekijk hieronder alle wijzigingen voor de komende periode:

Seminars worden webinars

De geplande Seminars Eigen Woning gaan gewoon door, maar bieden we online aan als webinar. Als je al ingeschreven bent krijg je bericht over hoe je kunt inloggen. Sommige seminars worden samengevoegd tot één webinar op een ander moment. Ook hiervan krijg je tijdig bericht.
Meer informatie, data & inschrijven kan via de webinar-pagina.

Telefonische kennismaking: ongewijzigd

De eerste telefonische kennismaking blijft ongewijzigd. Onze collega’s hebben allemaal een thuiskantoor ingericht, dus kun je ook gewoon nieuwe afspraken inplannen.

Hypotheekgesprek bij Viisi wordt hypotheekgesprek via beeldbellen

Het tweede gesprek in je zoektocht naar een hypotheek vindt normaal gesproken bij Viisi op kantoor plaats. Deze gesprekken worden allemaal omgezet naar videochats, waarbij jij vanachter jouw computer, tablet of telefoon met beeld spreekt met je hypotheekadviseur. Op die manier kunnen we je zo persoonlijk mogelijk van dienst zijn.

Videochat: mogelijkheden voor oversluiten

Heb je al een bestaande hypotheek? Met de huidige lage rentes kan het interessant zijn om je hypotheek over te sluiten naar één met een lagere rente en dus lagere maandlasten. Hiervoor kun je een videochat inplannen met één van onze hypotheekadviseurs. Kijk hier voor meer informatie over het oversluiten van je hypotheek.

Neem contact op

Heb je vragen? Neem dan contact op met je adviseur, of bereik ons via 020 811 88 00 of hello@viisi.nl.

Wil je op de hoogte blijven van alle actuele ontwikkelingen op de huizenmarkt, hypotheken en hoe wij jou hier in blijven ondersteunen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.