Hypotheekadvies op afstand, gewoon vanuit je eigen luie stoel. Het is onze klanten en onszelf goed bevallen de afgelopen periode. En daarom gaan we daar voorlopig mee door. Natuurlijk worden momenteel de coronamaatregelen steeds verder versoepeld. Maar zo lang de informatie over werken in kantoren nog niet eenduidig is, nemen we bij Viisi geen onnodig risico. En dat hoeft ook niet, want we hebben inmiddels laten zien dat we online net zo goed een voor jou passende hypotheek kunnen verzorgen. We leggen graag uit hoe we dat doen.

Heb je vragen over wat het coronavirus voor de woningmarkt en hypotheken betekent, bekijk dan onze Update Hypotheekrente.

Alles online
Tot nader orde zijn alle afspraken die je met ons hebt via videochat. Welke links of apps je hiervoor nodig hebt hoor je voorafgaand aan de afspraak.

Wat betekent dit nu precies?

Webinars

We bieden diverse webinars aan voor verschillende doelgroepen. Zo is er het webinar ‘Woning kopen’ voor starters en een webinar ‘Oversluiten van je hypotheek’ om te kijken of je je bestaande hypotheek kunt oversluiten naar een voordeliger lening met betere voorwaarden. Voor meer informatie, data en inschrijven kun je terecht op onze webinar-pagina.

Telefonische kennismaking

De eerste telefonische kennismaking was altijd al virtueel. Onze collega’s hebben allemaal een thuiskantoor, van waaruit ze jouw optimaal kunnen ondersteunen in jouw oriëntatie op de woningmarkt.

Hypotheekgesprek via videochat

Het tweede gesprek in je zoektocht naar een hypotheek vindt plaats via videochat, waarbij jij vanachter jouw computer, tablet of telefoon met beeld spreekt met je hypotheekadviseur. Op die manier kunnen we je zo persoonlijk mogelijk van dienst zijn.

Videochat: mogelijkheden voor oversluiten

Heb je al een bestaande hypotheek? Met de huidige lage rentes kan het interessant zijn om je hypotheek over te sluiten naar één met een lagere rente en dus lagere maandlasten. Hiervoor kun je een videochat inplannen met één van onze hypotheekadviseurs. Kijk hier voor meer informatie over het oversluiten van je hypotheek.

Neem contact op

Heb je vragen? Neem dan contact op met je adviseur, of bereik ons via 020 811 88 00 of hello@viisi.nl.

Wil je op de hoogte blijven van alle actuele ontwikkelingen op de huizenmarkt, hypotheken en hoe wij jou hier in blijven ondersteunen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.