Viisi Hypotheken is één van de snelst groeiende middelgrote bedrijven van Nederland. En sleept daarmee voor de zesde keer een FD Gazellen Award in de wacht.

FD Gazelle 2022

Jaarlijks bepaalt het Financieele Dagblad (FD) wie zich FD Gazelle mag noemen. Met 685 andere bedrijven behoort Viisi volgens het FD tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland. De FD Gazellen Award is toegekend voor de categorie middelgrote bedrijven in West-Nederland.

Eerder in de prijzen

Viisi won al vijf keer eerder een FD Gazelle Award (in 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018).

Gestage groei

Het aantal Viisionairs groeide vorig jaar met bijna een derde. Waar Viisi in 2020 nog 38 medewerkers had, waren dat er eind vorig jaar 49. Inmiddels staat de teller overigens op 68 Viisionairs.

FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards worden dit jaar op 22 november voor de negentiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, met een winstgevend afgesloten laatste jaar.

Bij de feestelijke uitreiking worden ook  de allersnelste groeiers per regio bekend. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 mln in het basisjaar 2019), middelgroot (€2 mln tot €10 mln) en groot (€10 mln en meer).

Bekijk welke prijzen Viisi Hypotheken nog meer gewonnen heeft