Ieder jaar publiceert het instituut Great Place To Work aan de hand van een uitgebreid onderzoek dé lijst van beste Nederlandse werkgevers, in vier categorieën. En Viisi staat dit jaar op de eerste plek in de categorie Best Small Workplaces!

We zijn enorm blij met deze kroon op ons werk. In de resultaten van het Great Place To Work onderzoek zien we terug dat we vooral op kameraadschap, vertrouwen en transparantie echt heel goed scoren. En daar zijn we heel trots op!

Viisi Hypotheken

We doen er alles aan om er voor te zorgen dat iedere Viisionair zelf zijn of haar werk kan organiseren. We hebben in dat kader het afgelopen jaar grote stappen gezet op het gebied van zelforganisatie en een transparant salarismodel. Zelf organiseren betekent ook keihard werken, je moet wel een beetje gemaakt zijn voor onze holacratische organisatievorm. Je kunt hier niet achterover hangen en wachten tot een baas zegt wat je moet doen. Je bent hier vooral aan het goede adres als je zelf achter het stuur wilt zitten en impact wilt maken.

Wie is Great Place to Work?

De missie van Great Place to Work is het bijdragen aan een betere wereld door vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties te vergroten. De definitie van een Great Workplace is ontstaan op basis van empirisch onderzoek onder medewerkers en managers van best presterende organisaties. Een Great Workplace is een organisatie waarin medewerkers vertrouwen hebben in de mensen voor wie zij werken, trots zijn op hun baan en plezier hebben met de mensen met wie zij samenwerken. Great Place to Work Nederland is onderdeel van een wereldwijd netwerk van 44 nationale kennisinstituten.

Viisi Hypotheken

Hoe word je een Best Workplace?

Er gaat een groot, uitgebreid onderzoek aan vooraf. Dit begon al aan het eind van vorig jaar met de Trust Index. Collega’s vullen aan de hand van verschillende thema’s een uitgebreide vragenlijst in, waar bepaalde scores uit komen. Aan de hand van die scores wordt bepaald of je überhaupt op de lijst terecht kunt komen. Van de deelnemende organisaties is zijn dit jaar 62 Great Place To Work Certified, maar slechts 36 daarvan kwamen uiteindelijk terecht op de lijst met Best Workplaces.

Culture Audit: de onderbouwing

Vervolgens beschrijf je in de Great Place To Work Culture Audit via 9 thema’s op welke manier de organisatiecultuur invloed heeft op de beleving van de medewerkers. Op deze manier krijg je inzichtelijk of wat je als organisatie doet ook het gewenste effect heeft. Onze Culture Audit telt tientallen pagina’s, waarin je tot in detail na kunt gaan hoe het werk bij Viisi eruit ziet. Ben je benieuwd? We delen de audit graag met je.

Vul je gegevens en bekijk direct de Viisi Culture Audit:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook werken bij Viisi?

Dat kan! We zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Draag jij ook bij aan onze purpose? Kijk op werkenbij.viisi.nl voor een overzicht van alle vacatures. Misschien ben jij de nieuwe Viisionair.

Ja, ik wil ook bij Viisi werken!