Viisi Hypotheken voor derde jaar op rij beste werkgever van Nederland!

Hypotheekadviesketen uitgeroepen tot Best Small Workplace

Viisi is voor het derde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot beste werkgever van Nederland in de categorie kleine bedrijven (tot 50 medewerkers)! De titel Best Workplace wordt jaarlijks uitgereikt door onderzoeks- en adviesbureau Great Place To Work aan de hand van een uitgebreide analyse op de gebieden medewerkerstevredenheid en werkgeversbeleid (Trust Index en Culture Audit).

We scoren in de rapportage op alle onderdelen hoog (boven de 90%), maar springen eruit op de onderdelen geloofwaardigheid, eerlijkheid en kameraadschap.

“Dat we deze prijs voor het derde jaar op rij in ontvangst mogen nemen, laat zien dat de focus op ons eigen team: People First, de enige juiste is”, zegt Tom van der Lubbe, medeoprichter van Viisi Hypotheken. “Niet alleen in crisistijd is solidariteit belangrijk, maar ook in goede tijden is het van cruciaal belang om medewerkers op de eerste plek te zetten. En op de tweede plaats de klant en op de laatste plaats de aandeelhouders.”

Tom van der Lubbe, mede-oprichter Viisi Hypotheken

Verdere groei

In het afgelopen (corona)jaar is Viisi stevig gegroeid. Zo steeg het totaalbedrag aan geadviseerde hypotheken van 605 miljoen euro in 2019, tot 902 miljoen euro in 2020. Als een direct gevolg hiervan groeiden we ook in medewerkers we zijn nu met 55 Viisionairs!

We hopen dat deze benoeming tot beste werkgever ons verder helpt bij de zoektocht naar nóg meer nieuwe collega’s. Tom: “We willen de komende anderhalf jaar, dus tot eind 2022, naar honderd Viisionairs doorgroeien. Daarmee hopen we onze purpose van een radicaal transparante financiële sector verder vorm te geven.”

Best Workplaces 2021

De ranglijst Best Workplaces 2021 werd op dinsdag 8 juni bekendgemaakt door Great Place Work. Naast Viisi Hypotheken wonnen TalentCare (categorie medium), AFAS Software (groot) en AbbVie (multinational). De lijst is opgesteld naar aanleiding van onderzoek bij 173 organisaties.
“Dit jaar speelden vertrouwen, leiderschap en eerlijke betaling een belangrijke rol”, zegt René Brouwers, directeur van Great Place to Work Nederland. “Goed scorende bedrijven namen hun werknemers mee in de moeilijke financiële situatie. Als mensgedreven organisatie was dat voor Viisi vanzelfsprekend.”

Bekijk onze Culture Audit

De Great Place To Work Culture Audit geeft via 9 thema’s op welke manier de organisatiecultuur invloed heeft op de beleving van de medewerkers. Op deze manier krijg je inzichtelijk of wat je als organisatie doet ook het gewenste effect heeft. Onze Culture Audit telt dit keer zelfs 12 thema’s, waarin je tot in detail na kunt gaan hoe het werk bij Viisi eruit ziet. Ben je benieuwd? We delen de audit graag met je.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.