De winnaar van de Top-250 Groeibedrijven is bekend. Viisi Hypotheken staat op de lijst van de 250 groeibedrijven van Nederland.

groeibedrijven

De award is een initiatief van Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeit. Winnaar is dit jaar Media.Monks, dat 2300 nieuwe banen (in FTE) creëerde en het snelst groeide in de periode van eind 2017 tot en met eind 2020.

De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en wordt sinds 2017, in samenwerking met nlgroeit, opgesteld. De lijst geeft een compleet overzicht van de grootste groeiers van ons land.

Sterke ondernemers

Kees de Jong, oprichter van nlgroeit, zegt over de lijst: “Het zijn juist sterke ondernemers die de wereld veranderen. Uiteindelijk blijken alle sterke ondernemers ook inspirerende rolmodellen te hebben. Daarom is de Top 250 Groeibedrijven zo belangrijk. Ondernemers die exceptionele dingen voor elkaar krijgen, verdienen het om even in de spotlights te staan.”

Prof. Dr. Justin Jansen, hoogleraar ondernemerschap aan RSM: “We leggen echt alle bedrijven van Nederland met meer dan 10 medewerkers langs de meetlat. Het overzicht van de 250 snelste groeiers van Nederland laat niet alleen zien welke bedrijven de meeste banen creëren, maar ook nog eens hoog productief zijn.”

Centre for Entrepreneurship

De Erasmus Universiteit heeft via haar Erasmus Centre for Entrepreneurship, de grootste academische onderzoeksgroep op het gebied van ondernemerschap in Europa, de Top 250 Groeibedrijven samengesteld.

Bekijk de lijst