Viisi-collega Denise Ferdinandus werd geïnterviewd door De Telegraaf. Hoe staat zij er financieel voor en wat vindt ze eigenlijk van haar werk?

Denise Ferdinandus

In de rubriek Kasboek van De Telegraaf laten mensen zien wat er maandelijks aan geld binnenkomt én wat er uit gaat. In september gunde Denise Ferdinandus, contentmarketeer bij Viisi, Telegraaflezers een blik in haar financiële huishouding.

Excelsheet

Denise heeft het naar eigen zeggen goed voor elkaar. Om dat zo te houden, brengen zij en haar vriend nauwkeurig al hun uitgaven in kaart: “Elke maand werk ik een Excelsheet bij. We wonen voor het eerst op onszelf en ik wil in kaart brengen waar ons geld heen gaat. Ik wist echt niet waar we aan toe zouden zijn, maar inmiddels heb ik het redelijk op orde.”

Viisi

Ook vertelt Denise over hoe ze een half jaar geleden bij Viisi terecht kwam. In haar eindexamenjaar kreeg ze interesse in de manier waarop producten aan de man worden gebracht. Dit leidde tot een marketingstudie. Een bijbaan tijdens haar studie was het startpunt voor een carrière als contentmarketeer.

Sinds een half jaar doet Denise dat bij Viisi: “Er zijn geen managers: je pakt op wat jij denkt te kunnen. Ik wil er erg graag Google en social adverteren bij doen, dat wordt ook aangemoedigd.”

Aan weggaan bij Viisi denkt Denise dan ook niet. “Qua baan zit ik lekker waar ik nu zit. Ik kan alles oppakken wat ik leuk vind en ik ben echt blij waar ik werk.”