Ieder jaar publiceert het instituut Great Place to Work aan de hand van een uitgebreid onderzoek dé lijst van beste werkgevers, in vier categorieën. En Viisi staat er voor de derde keer op! We hebben dit jaar de vierde plaats bemachtigd als Best Workplace in de categorie Best Small Workplaces.

Viisi

Wie is Great Place to Work?

De missie van Great Place to Work is het bijdragen aan een betere wereld door vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties te vergroten. De definitie van een Great Workplace is ontstaan op basis van empirisch onderzoek onder medewerkers en managers van best presterende organisaties. Een Great Workplace is een organisatie waarin medewerkers vertrouwen hebben in de mensen voor wie zij werken, trots zijn op hun baan en plezier hebben met de mensen met wie zij samenwerken. Great Place to Work Nederland is onderdeel van een wereldwijd netwerk van 44 nationale kennisinstituten.

Viisi

Een Best Workplace word je niet zomaar

Er gaat een groots, uitgebreid onderzoek aan vooraf. Dat begint al in de zomer van het voorgaande jaar met de Trust Index. Collega’s vullen aan de hand van verschillende thema’s een uitgebreide vragenlijst in, waar bepaalde scores uit komen. Aan de hand van die scores wordt bepaald of je überhaupt op de lijst terecht kunt komen.

Culture Audit: de onderbouwing

Vervolgens onderbouw je in een uitgebreid rapport waarmee je zorgt dat je een leuke werkplek bent. Onze Culture Audit telt tientallen pagina’s, waarin je tot in detail na kunt gaan hoe het werk bij Viisi eruit ziet. Ben je benieuwd? We delen de audit graag met je. Vul het onderstaande formulier in, dan verschaffen we je toegang tot onze nieuwste Culture Audit.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je ook deel uitmaken van onze Best Workplace en bijdragen aan onze missie?

We groeien hard. Dat is goed, want we hebben een belangrijke purpose: Let’s change finance. En daar kun jij misschien wel bij helpen. Bekijk de vacatures op werkenbij.viisi.nl

Ook werken bij Viisi?

Dat kan! We zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Draag jij ook bij aan onze purpose? Kijk op werkenbij.viisi.nl voor een overzicht van alle vacatures. Misschien ben jij de nieuwe Viisionair.

Ja, ik wil ook bij Viisi werken!