Viisi is Great Place to Work certified

Viisi heeft voor het vijfde jaar op rij deelgenomen aan het onderzoek van Great Place to Work. In 2019 resulteerde dit in de eerste plaats op de lijst van Best Workplaces van Nederland. En ook in 2020 mogen we ons weer Great Place to Work Certified noemen!

Iedere organisatie die voldoet aan de gestelde criteria van het medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur mag voor een jaar de titel Great Place to Work Certified dragen. In maart 2020 maakt Great Place to Work bekend of wij ook behoren tot de top 10 Best Workplaces in onze categorie.

Transparantie als uitgangspunt: Het nieuwe belonen & beoordelen in de praktijk

Seminar Het nieuwe belonen & beoordelen

Wij delen graag onze ervaringen over thema’s als zelforganisatie, belonen en beoordelen en zijn dan ook trots dat we op 10 maart 2020 met Great Place to Work en beloningsexpert Kilian Wawoe opnieuw een event over ‘Het nieuwe belonen & beoordelen’ gaan organiseren.

Veel organisaties geven aan dat zij af willen van het klassieke performance management dat bestaat uit het jaarlijks stellen van doelen, het vellen van een oordeel in de vorm van een score en een daaraan gekoppelde belonings-consequentie. Maar zij zoeken nog wel naar alternatieven.

Na een uitverkochte eerste editie delen Kilian Wawoe, Marieke Hoogenberg van Great Place To Work en Marc-Peter Pijper van Viisi in één middag wetenschappelijke én praktische alternatieven voor de traditionele beoordelingscyclus. In een kleine groep van maximaal 25 deelnemers geven zij concrete handvatten voor de implementatie van nieuwe vormen van performance management.

Meer informatie en tickets

Over Great Place to Work

Great Place to Work is de internationale partner in het traject van onderzoek, ontwikkeling en erkenning van goed werkgeverschap. Hun missie is “Bijdragen aan een betere wereld door vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties te vergroten”. Een Great Place to Work-traject biedt organisaties een duurzame ontwikkeltool om inzicht te krijgen in het verbeterpotentieel op basis van medewerkersinput en om de organisatiecultuur te verbeteren.

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place to Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.

Bekijk hier meer informatie over Great Place to Work Certified.

Great Place to Work