Passend AOV-advies voor een scherpe prijs

  1. Scherp tarief, vanaf € 600,-
  2. Volledig onafhankelijk
  3. Geen verplichte jaarlijkse advieskosten
  4. Alle adviseurs zijn universitair opgeleid
  5. Wij zorgen voor de scherpste aanbieding

Wanneer je een eigen onderneming hebt en je inkomen valt weg door ziekte of ongeval, dan wil je je vaste lasten kunnen blijven betalen. De verzekering die je hiertegen beschermt, is een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Afhankelijk van je situatie en je wensen kan de aanbieder die het best bij je past verschillen. Het afsluiten van een AOV hoeft geen onderneming op zich te zijn. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, zodat je een verzekering hebt die aansluit bij je eigen situatie tegen een scherpe premie.

Een persoonlijke aanpak

Bij Viisi geven we advies op persoonlijk niveau. We doorlopen alle zaken die belangrijk zijn voor het maken van de juiste keuzes.

Tijdens het advies komen voorwaarden van verschillende verzekeraars aan bod. Op basis van offertes wordt een keuze gemaakt voor de aanbieder met het voor jou beste aanbod. We beoordelen ook of de verzekeraar misschien extra eisen stelt aan het inkomen of beroep en of er wellicht recht is op een korting. Daarna dienen wij de aanvraag voor je in en begeleiden je in het acceptatietraject.

Hoe het volledige traject omtrent je AOV verloopt lees je in ons stappenplan.

Viisi N.V. is vergunninghouder bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12039833 en aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder nummer 300.014418.