Luister naar de laatste hypotheeknieuwtjes

Elke 2 weken praten Myrthe en Hergen je bij over de actuele ontwikkelingen op het gebied van hypotheken. Handig voor iedereen die meer wil weten over hypotheken en de woningmarkt. Of je nu al druk op huizenjacht bent, nog twijfelt of je gaat kopen, of al een ware hypotheekexpert bent: hier leer je altijd iets nieuws.

Heb je vragen? Dan kun je die insturen via myrthe.romeijn@viisi.nl, wie weet wordt je vraag dan in de volgende aflevering beantwoord.

Aflevering 3: Verduurzaming

Dit keer staat verduurzaming centraal. Hoe werkt dat, een (extra) hypotheek om je woning energiezuinig te maken? Welke haken en ogen zitten hier aan? En hoe zit het met de overwaarde? Myrthe & Hergen leggen het haarfijn uit in deze podcast. Nu de energieprijzen sterk zijn gestegen,  zien zij dat hierover steeds meer vragen van klanten komen.

Aflevering 2: Aflossingsvrij

Hoe aantrekkelijk is een aflossingsvrije hypotheek? Aan de ene kant kun je daar je maandlasten mee drukken, maar wat zijn de risico’s? Dat en meer in deze tweede aflevering van ‘De alles over hypotheken show’.

Aflevering 1: De rente stijgt, en nu?

In deze aflevering van ‘De alles over hypotheken show’ staat de stijgende hypotheekrente centraal: moet je je daar als potentiële huizenkoper zorgen over maken? En wat als je al een koopwoning hebt en de rentevaste periode afloopt?