Begin mei: hét moment waarop we ons echt meer mogen verheugen op de zomer die voor de deur staat. En vandaag is het voor twee nieuwe Viisionairs ook de dag waarop ze aan een nieuw avontuur beginnen. Jochem en Mike starten vandaag als adviseur!

Mike Rumping Hypotheekadviseur

Nieuw als hypotheekadviseur

Nou ja, starten… Mike is niet helemaal nieuw. Hij werkt namelijk al sinds 2015 bij onze Happiness Factory. Het was de bijbaan naast zijn studies International Business Administration (BSc), Wijsbegeerte (BA), Philosophy of Management and Organizations (MA) en Economics (MSc). Hij kwam bij Viisi omdat hij bij vorige werkgevers de link met zijn opleiding miste. Hier bij Viisi kon hij nog meer over de financiële wereld leren én zijn kennis in de praktijk brengen. Nu dus als consultant. Mike woont nog in Beverwijk, maar hij hoopt binnenkort een woning in de stad te vinden. Verder leest hij graag non-fictie en is hij altijd op zoek naar nieuwe tv-series om te binge watchen. Hij is ook vaak te vinden op een terrasje met vrienden.

Jochem Bevers - Hypohteekadviseur

Hypotheekadvies met een wetenschapsfilosofische inslag

Jochem komt uit Zwolle, maar woont sinds zijn studie in Utrecht. Daar volgde hij Geschiedenis en Wetenschapsfilosofie aan de universiteit. Tijdens het tweede jaar van zijn bacheloropleiding kwam hij in aanraking met wetenschapsfilosofie en filosofie van de geest. Sindsdien verdiept Jochem zich graag in de relatie tussen ons denken en de wereld om ons heen. Dat doet hij door de werken van zijn favoriete filosoof Immanuel Kant te lezen. Één van de bekendste ideeën van deze filosoof is het idee dat men altijd moet handelen volgens een regel waarvan men zou willen dat het een algemene regel is (de categorische imperatief). En laat dat nu ten grondslag liggen aan de kernwaarde van Viisi: behandel anderen zoals je zelf graag behandeld wilt worden. Daarnaast mountainbiket, basketbalt en reist Jochem graag. Hij wordt enthousiast van zijn nieuwe baan, omdat hij gaat helpen bij het realiseren van de woonwensen van jou als klant.

Ook werken bij Viisi?

Dat kan! We zijn namelijk op zoek naar nieuwe collega’s. Draag jij ook bij aan onze purpose? Kijk op werkenbij.viisi.nl voor een overzicht van alle vacatures. Misschien ben jij de nieuwe Viisionair.

Ja, ik wil ook bij Viisi werken!