Ontwikkeltraject consultants

Ons ontwikkeltraject is zo ontworpen dat jij in een half jaar zelfstandig leert adviseren. Daar is aan de ene kant vakinhoudelijke ontwikkeling voor nodig, maar natuurlijk ook persoonlijke ontwikkeling. Het programma is als volgt opgebouwd:

  • Je start de eerste maanden in ons supportteam, zodat je de organisatie van binnenuit leert kennen en goed bekend raakt met onze werkprocessen en systemen. In de eerste maand zitten we elke week samen om je ontwikkeling te bespreken: hoe vind je het gaan, loop je ergens tegenaan, welke stappen heb je al gezet et cetera?
  • Tijdens deze eerste maanden ga je ook aan de slag met het behalen van je eerste vakdiploma’s. Je hebt namelijk bepaalde kwalificaties nodig om te mogen adviseren vanuit de Wet op het financieel toezicht (Wft).
  • Na de eerste drie maanden ga je aan de slag met het trainen van je adviesvaardigheden. Je gaat gesprekken oefenen en wordt door één van onze ervaren collega’s begeleid. Daarnaast word je gekoppeld aan een collega (je buddy) en ga je hem of haar ondersteunen bij adviestrajecten. Elke maand hebben we een voortgangsgesprek om te evalueren hoe het gaat.
  • Ben je er helemaal klaar voor? Dan voer je een afsluitend oefengesprek met de partner waarbij hij jou groen licht geeft. Hierna mag je zelfstandig gaan adviseren en krijg je de verantwoordelijkheid over je eigen klanten!
  • Natuurlijk word je niet echt in het diepe gegooid en blijf je in contact met je buddy. Elk kwartaal voeren we voortgangsgesprekken om je zo goed mogelijk te begeleiden. Daarnaast kun je altijd terecht bij onze People Coach of bij één van onze ervaren consultants.

Start mijn sollicitatie