Na haar eerste zeven levensjaren in Amsterdam Noord te hebben doorgebracht, woont Yentle sindsdien in Purmerend. Ze heeft MBO gedaan in Amsterdam Noord, waar ze de opleiding Marketingcommunicatie en Evenementenorganisatie heeft afgerond. Daarna ging ze onder andere aan de slag bij Chase als brand ambassador en bij de Office Operators als reception operator.

Ze was op zoek naar wat meer uitdaging en ging eens rondkijken op verschillende vacaturesites. Toen ze de omschrijving van de vacature ‘Administratieve Duizendpoot’ zag, klikte ze er eens op door. Ze las zich in over de rollen die zij binnen Viisi zou vervullen en over Viisi zelf en was eigenlijk meteen verkocht.

Haar grootste hobby is haar paard. Ze is dagelijks bij haar paard te vinden. Daarnaast reist ze graag, zit ze graag op het terras en pakt ze zo nu en dan een festival mee. Het type muziek of festival maakt Yentle niet uit. Ze vermaakt zich overal, van technofestivals tot een concert van Hazes. Yentle gaat graag op wintersport en als ze zou moeten kiezen tussen skiën of snowboarden, gaat haar voorkeur duidelijk uit naar het laatste!

Yentle van Buschbach

Yentle’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Yentle’s rollen:

  • (Digitale) postverwerker
  • Administratief ondersteuner
  • Leadverwerker
  • Phonedesk
  • Viisi Fashion

Bekijk alle rollen

Yentle van Buschbach - Viisi Hypotheken

Yentle van Buschbach

E-mail: yentle.vanbuschbach@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Yentle