Tara komt uit het Zeeuwse Middelburg. Nog steeds voelt ze zich het meest thuis op het strand, maar inmiddels is ze ook verliefd geworden op haar huidige woonplaats Utrecht. Daar woont ze in een mooi oud kantoorpand, naast 2 goede vriendinnen. Uitwaaien doet ze nu vaak in Amelisweerd.

Ze verhuisde naar Utrecht voor haar studie Geschiedenis, maar volgde haar master Wereldgeschiedenis in Barcelona. Een heel avontuur, want toen ze daar begon sprak ze nog geen woord Spaans én zat ze er middenin de Catelaanse opstanden. Ondanks dat heeft ze er een leuke tijd gehad en rondde ze haar master af met een indrukwekkende 9,5.

Na haar studie ging ze aan de slag bij als Fraudeanalist bij de Rabobank. Via Annelieke en Thomas leerde ze 2 jaar later Viisi kennen. Ze vindt vooral de Viisi’s kijk op de menselijke kant heel fijn, hier kijken we veel meer naar de persoonlijke kant bij het afsluiten van een hypotheek. Viisi springt er wat dat betreft echt uit, vond ze. Ze heeft er zin in om samen met collega’s een positieve impact maken in de financiële wereld.

Naast dit werk is ze ook bezig met een eigen bedrijf, waarvoor ze zelf plantenhangers en kransen van gedroogde bloemen maakt.

Daarnaast heeft ze teveel hobby’s om op te noemen, maar om toch een poging te doen: ze houdt van musea bezoeken, oude steden bekijken op vakantie, naar de bioscoop gaan, verschillende dansen leren, mediterraans koken (vegetarisch én veganistisch), schilderen en tekenen, en enorm veel lezen. Vooral historische romans. Haar grote droom is dan ook om later een grote bibliotheek te hebben vol met boeken die ze zelf mooi vindt. En een hond erbij.

Tara’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Tara’s rollen:

  • Administratief ondersteuner
  • Adviesondersteuner
  • Leadverwerker
  • Phonedesk
  • Tell a Friend verwerken

Bekijk alle rollen

Tara Coppoolse - Viisi Hypotheken

Tara Coppoolse

E-mail: tara.coppoolse@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Tara