De 20-jarige Romy is geboren en getogen in Zoetermeer, waar ze nu ook nog woont. Ze studeert aan de Universiteit Leiden en zit in het laatste jaar van haar bachelor Security Studies. Ze twijfelt of ze erna de bachelor International Law wil doen of dat ze aansluitend de master International Crimes and Conflict Criminology wil doen.

Romy is op Viisi gewezen door haar goede vriendin Gita Wiegel. Gita werkt ook bij Viisi en bracht haar enthousiasme over naar Romy. Ze vindt het interessant om alles rondom hypotheken uit te pluizen en werd ook aangenaam verrast door Viisi’s manier van organiseren. Ze vindt het leuk om midden in een bedrijf te staan dat niet traditioneel georganiseerd is.

Naast werk en studie blijft er nog wat tijd over voor hobby’s. Romy doet aan karate samen met haar vader. Daarnaast is ze gek op reizen. Ze baalt dan ook dat ze haar scriptie niet in Tokio kon schrijven vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus. Fun fact: Bijna drievierde van haar leven deed ze aan klassiek ballet. Ze begon op haar derde en stopte er een paar jaar geleden pas mee.

Romy

Romy’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Romy’s rollen:

  • Administratief ondersteuner
  • IT Specialist
  • Intranetter
  • Laptopper
  • Phonedesk

Bekijk alle rollen

Romy van den Nieuwenhof - Viisi Hypotheken

Romy van den Nieuwenhof

E-mail: romy.vandennieuwenhof@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Romy