Robert Jansen heeft de opleiding Toegepaste Psychologie gedaan en heeft zich gericht op de arbeids- en organisatiepsychologie. Tijdens de opleiding heeft hij verschillende opdrachten gedaan met veel uiteenlopende onderwerpen, zoals een veiligheidsonderzoek bij het Ministerie van Defensie en een training effectieve beïnvloeding bij het Ministerie van Financiën. Hij hoopt binnenkort te beginnen met de master Social and Organisational Psychology om zijn kennis van de arbeids- en organisatiepsychologie nog verder uit te breiden.

Robert kwam via een familielid terecht bij Viisi om daar zijn afstudeeropdracht te doen. Hij heeft zich vijf maanden bezig gehouden met een tevredenheidsonderzoek en vond het zo leuk, dat hij is blijven hangen als medewerker.

In zijn vrije tijd kan je Robert regelmatig achter de pc vinden, al vindt hij het ook erg leuk om te kaarten met vrienden of er even lekker tussenuit te gaan met zijn vriendin. In de toekomst wil hij het boogschieten weer oppakken en zo veel mogelijk nieuwe talen leren.

Robert Jansen en Willem van Uijen

Roberts rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.
Hieronder een aantal van Roberts rollen:

  • Customer Delight
  • Customer Reviews
  • Loyalty Ambassador
  • NPS builder
  • Review Strategist

Bekijk alle rollen

Robert Jansen

Robert Jansen

E-mail: robert.jansen@viisi.nl