Mike was tijdens zijn twee Master studies Philosophy of Management & Organizations en Economics aan de Vrije Universiteit Amsterdam twee dagen per week werkzaam bij Viisi in de cirkel ‘Happiness Factory’. Vooral het klantcontact en de prettige werkomgeving spraken hem aan tijdens deze jaren. Na zijn studies heeft hij dan ook besloten fulltime aan de slag te gaan bij Viisi als adviseur. In deze rol kan hij de opgedane kennis van zijn studies in praktijk brengen en met klanten de optimale financiële oplossingen met betrekking tot hun situatie bespreken.

Op dit moment woont Mike in Beverwijk, maar hij hoopt binnenkort een appartement in de stad te vinden. In zijn vrije tijd leest hij graag non-fictie of trekt hij baantjes in het zwembad. Ook is hij altijd op zoek naar nieuwe tv-series om weg te kijken en pakt hij graag een terrasje met vrienden.

Mike’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geinteresseerd is.
Hieronder een aantal van Mike’s rollen:

  • Adviseur Starters
  • Beheer vragen klantprofiel
  • Bijhouder voorwaarden geldverstrekkers
  • Email Chief
  • Webinar / Seminar gever

Bekijk alle rollen

Mike Rumping

Mike Rumping

E-mail: mr@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Mike