Marnix, woonachtig in Den Haag, studeerde Facility Management. Hierbij bleef vooral het thema verandermanagement bij hem hangen. In zijn daarop volgende Master Bestuurskunde werd dat dan ook zijn specialisatie: Management van HR en Verandering.

Voor zijn baan bij Viisi heeft Marnix al op heel afwisselende plekken gewerkt. In de horeca heeft hij al veel bekende namen mogen bedienen, waaronder premier Rutte en onze koning en koningin. Verder heeft hij namens Heineken op grote festivals zoals Mysteryland en Lowlands gewerkt, wat hem een stageplaats bij Heineken opleverde.

Het is niet toevallig dat hij na zijn master bij Viisi ging solliciteren. Een afstudeeronderzoek over kennisdeling en samenwerking wekte zijn interesse. Vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheden zijn voor Marnix belangrijke factoren in zijn werk. Ook had Brent, al jaren een vriend en teamgenoot bij voetbal, hem al veel over zijn werk bij Viisi verteld.

Marnix tussen de druiven

Marnix voetbalt in een vriendenteam, doet aan fitness en houdt van tennis. Hij heeft door Australië en Azië gereisd, en heeft nog genoeg andere bestemmingen op zijn lijstje. Tips voor Zuid-Amerika zijn welkom!

Wil je meer weten over wijn? Marnix weet er alles van. Vorig jaar is hij begonnen aan een wijncursus en hij is van plan om er nog meer over te leren. Als Marnix zijn eigen huis heeft, lijkt het hem leuk om volledige driegangenmenu’s te organiseren met een eetclub. Een kookcursus volgen lijkt hem ook geen slecht idee. Je kan de man wel uit de horeca halen, maar de horeca niet uit de man!

Marnix’ rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geinteresseerd is.
Hieronder een aantal van Marnix’ rollen:

  • Adviseur in opleiding
  • Bijhouder voorwaarden geldverstrekkers
  • Event Organizer
  • Expert Doelgroepen
  • Expert Familiebank

Bekijk alle rollen

Marnix van der Geest

Marnix van der Geest

E-mail: marnix.vandergeest@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Marnix