Madelon woont met haar vriend en twee jonge kinderen in Amsterdam-West. Tot 2007 studeerde ze in Groningen. Voor haar master Beleid en Bestuur in Internationale Organisaties liep ze stage bij de Nederlandse Ambassade in Costa Rica en ging daarna op een lange reis door Midden-Amerika.

Na op verschillende plekken gewerkt te hebben, besloot ze in 2014 dat het tijd was om te vertrekken. En wel heel letterlijk. Met haar vriend maakte ze een lange reis door Zuid-Amerika. Vlak na deze grote reis begon een ander groot avontuur: ze werden voor het eerst ouders. Na een periode bij IIR gewerkt te hebben en in 2017 hun tweede kindje verwelkomd te hebben, is het tijd om verder naar de toekomst te kijken.

En dat begint met het veranderen van “the world of finance”: op een menselijke manier in de financiële wereld staan. Bij Viisi heeft Madelon hier in ieder geval een mooie eerste stap mee gezet.

Madelon’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geinteresseerd is.
Hieronder een aantal van Madelon’s rollen:

  • Adviseur Starter Amsterdam
  • Seminar gever Amsterdam
  • Sollicitatieproces: First reviewer

Bekijk alle rollen

Madelon Beusink

E-mail: mb@viisi.nl